ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Lineup-ul de snowmobile Polaris 2022


Lineup-ul de snowmobile Polaris 2022
 

Polaris Indy XC este considerat snowmobilul nr. 1 pe segmentul de Trail Performance din ultimii 40 de ani. Pentru sezonul 2022, Indy XC dispune de manevrabilitate de top, vine echipat cu amortizoare SOX QS3 si este disponibil in doua versiuni de motorizare: Patriot 650 si 850. In plus, beneficiaza de optiuni de customizare via SnowCheck si Factory Choice.

Un alt membru important al familiei de snowmobile Polaris este modelul Indy VR1 care se caracterizeaza prin acceleratie feroce, control la pilotare lipsit de efort datorita tehnologiei inovatoare. La acestea se adauga platforma Matryx care pune accent pe rider, bordul modern cu afisaj Ride Command Display, optiunile de personalizare SnowCheck si, nu in ultimul rand, amortizoarele Walker Evans Velocity.

Pe de alta parte, Indy XCR impresioneaza prin echiparea cu tehnologie de cure, ergonomie excelenta dovedita in intreceri, platforma Matryx, optiunile de motor 650 si 850. Disponibil cu skiuri 128" si 136".

In concluzie, gama de snowmobile Indy 2022 cu modelele XCR, VR1 si XC este construita la cele mai noi standarde, ridicand stacheta in materie de versatilitate pe orice traseu montan si manevrabilitate in conditii dificile de pilotare.

Polaris este renumit si pentru fabricarea celui mai manevrabil snowmobil crossover al tuturor timpurilor: Switchback Assault. Pentru sezonul 2022, modelul de fata aduce atat optimizari tehnice, cat si estetice. Ramanand pe acelasi segment, Polaris Titan este crossover-ul destinat conditiilor extreme, un adevarat aliat al celor care strabat distante lungi prin zapada adanca. Lineup-ul 2022 este completat de modelele Voyageur si Nordic Pro, acesta din urma fiind dedicat in exclusivitate tarilor nordice.

Polaris RMK este, negresit, cel mai performant snowmobil mountain, oferind un raspuns promt, stabilitate si putere de top. Versiuni disponibile: Pro si Khaos.

In ceea ce priveste posibilitatile de personalizare, Polaris pune la dispozitia riderilor o paleta diversificata de accesorii snowmobile, de la parbrize ajustabile si aparatori de maini integrate pana la cutii de depozitare si multe altele. 

 

Tag-uri

snowmobil mountain, snowmobile polaris, polaris indy, polaris rmk, polaris titan, polaris voyageur,

© 2021 atvrom.ro Toate drepturile rezervate