ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania Campanie Colinda cu noi

PODIUM PENTRU CFMOTO!!


  18.05.2022

In weekend a avut loc etapa a IV-a din Campionatul National de Endurocross de la Moneasa. Radu Lungu, campion national in 2017, campion national cu ATH Racing si anii urmatori, in 2018 si 2019, urca impreuna cu CFMOTO acolo unde ii este locul, pe podium.

RADU LUNGU, reprezentand clubul ATH Racing Team Romania, multiplu campion al HUNT THE WOLF, cel mai cool si mai greu concurs de ATV din lume, urca sambata pe podium cu CFMOTO, castigand locul al II-lea la clasa ATV A, in cadrul etapei a III-a a CNIR Moneasa Extrem Crosscountry. „ATV -ul s-a comportat foarte bine, din punctul meu de vedere, pe toata durata cursei. Setarile facute au dat roade, in special pe portiunile plate cu denivelari, unde am scos timpi buni. A fost o cursa frumoasa, mai mult de viteza, dar si cu portiuni tehnice in care CFMOTO a reusit sa faca fata, chiar daca am fortat prea tare uneori. Suspensia a lucrat foarte bine, mai ales pe portiunile cu denivelari, reusind sa depasim Can-am si Polaris. Ne bucuram mult pentru rezultat”, povesteste Radu.

Echipa noastra reuseste sa castige si locul al III-lea al podiumului, Alin Bercea completand cu un rezultat remarcabil si el. „A fost o cursa frumoasa, am intampinat ceva probleme imediat dupa start, dar am reusit sa recuperez, terminand pe locul 3. Multumesc ATH Racing pentru toata sustinerea”.

In primii 10, mai precis pe locul 8, se claseaza si Nathi Moga, tot cu CFMOTO: „ATV-ul s-a comportat bine, a fost un traseu foarte bine facut, cu multe coborari, urcari, diagonale. A fost un traseu si de viteza, acolo putand castiga timp frumos. Din pacate pentru mine, am facut si doua pene, dar nu m-au oprit sa ajung la finish si sa ma clasez chiar in primii 8. Abia astept urmatoarea cursa, dar, pentru moment, pregatesc ATV-ul.”

Tag-uri

cfmoto, competitie,

© 2022 atvrom.ro Toate drepturile rezervate