ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

DA PLAY AVENTURII, de Black Friday!


DA PLAY AVENTURII, de Black Friday!
  12.11.2020

ATVRom ți-a pregătit 3 zile de sport extrem și slalom printre prețuri, discounturi, oferte și cadouri. 13 -15 noiembrie este perioada în care te invităm să turezi motoarele pe site-ul www.atvrom.ro sau spre showroom-urile din toată țara. Așa cum te-am obișnuit, găsești la noi o listă bogată de produse, dar la fel de bogate sunt și ofertele, cadourile și soluțiile pe care le-am găsit pentru ca pasiunea și timpul tău să prindă culoare cu noi.

Black Friday 2020 este o campanie specială desfășurată în vremuri speciale. ATVROM susține sportul, în orice formă a lui, dar în aceeași măsură susține singuranța! De aceea, venim cu sute de produse pentru menținerea activităților sportive, a activităților fizice și pentru petrecerea timpului în aer liber, departe de cotidian, de dormitor, de televizor, departe de oraș și aglomerație. Sănătatea fizică și mentală a fiecăruia dintre noi nu este de neglijat.

Sute de produse, de la branduri importante, te așteaptă pe site. Ia în calcul, în afara ofertelor, și detaliile produselor, caracteristicile tehnice și calitatea materialelor. Cere sfatul consilierilor și agenților de vânzări pentru ca alegerea ta să fie cea mai bună. Nu am uitat pe nimeni și am ținut cont de pasiunile fiecăruia. Pornind de la cele mai obișnuite activități, care implică bicicletele, scutere sau motocicletele, la cele mai extreme, ajungând astfel la ATV, Side-by-Side sau snowmobile. Continuăm cu o gamă largă de accesorii și echipamente care, pe langă notorietate și stil, îți vor fi de folos în cele mai dificile și extreme situații.

Așadar, intră rapid pe site și nu aștepta ziua de duminică. Folosindu-ne de expresia „Nu lăsa pe mâine ce poți face astăzi!", recomandarea noastră ar fi să te cam grăbești. Ce ai văzut astăzi, s-ar putea să nu mai vezi duminică!

DĂ PLAY AVENTURII! DĂ-TE CU NOI! 

Tag-uri

promotii, atv, accesorii atv, sxs, off road, reduceri,

© 2022 atvrom.ro Toate drepturile rezervate