Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Placutele Gearcase Lift de la Holz Racing Products


Placutele Gearcase Lift de la Holz Racing Products
  13.04.2010

De peste 10 ani, Holz Racing Products a scos pe piata componente performante si de calitate, destinate ATV-urilor si snowmobilelor. HRP isi are sediul in SUA, insa produsele lor au facut inconjurul lumii.

De fiecare data cand va aventurati cu ATV-ul pe un teren accidentat trebue sa tineti minte ca natura nu e de partea voastra, existand situatii in care nici macar un scut de protectie pentru sasiu nu poate face fata. Astfel, cei de la Holz Racing s-au gandit sa produca aceste placute protectoare pentru cutia de viteze, destinate modelelor Polaris RZR/RZR-S/RZR-4.

In varianta stoc, motorul si transmisia unui Polaris RZR sunt expuse unor situatii iminente. Holz Racing Products Gearcase Lift Plates previn anumite dezastre, prin ridicarea "din calea pericolelor" a motorului si a cutiei de transmisie. Acestea sunt fabricate din aluminiu 6061, cu un izolator uretan poli-grafit, eliminand orice devieri nedorite. Iar pentru o protectie integrala, puteti folosi si scutul de protectie Skid Plate Kit.

Pretul de vanzare pentru acest produs este de 20 $, fiind una din cele mai accesibile si fiabile investitii in RZR-ul vostru. Puteti vizita
www.holzracingproducts.com iar kitul intreg contine urmatoarele accesorii de protectie :

    * RZR Gearcase Lift Plates $19.95
    * RZR Billet Motor Mounts $110.00
    * Scut RZR Skid Plate Kit $475.00

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate