Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Noul program Polaris Accesorizer 2010


Noul program Polaris Accesorizer 2010
  14.04.2010

Este un lucru extraordinar sa iti poti accesoriza ATV-ul in fel si chip, astfel incat sa obtii vehiculul mult dorit. Polaris a adaugat pe site-ul sau un nou segment care iti permite sa vizualizezi on-line ATV-ul creat de tine cu accesoriile disponibile. In cadrul acestui program " 2010 Accesorizer", poti personaliza ATV-uri Polaris, de la Sportsman, pana la RZR si Outlaw.

"2010 Accesorizer" este un program interactiv cu care puteti vizualiza cum va arata vehiculul personalizat de tine. Mai mult, iti va calcula si suma totala de plata, pentru a sti exact cat scoti din buzunar pentru capriciile tale. In tot acest timp iti poti construi un garaj on-line, poti verifica un rezumat al proiectului tau sau poti trimite detaliile prin e-mail familiei si prietenilor.

Chiar daca un program de genul acesta poate parea trivial, Accesorizer 2010 poate ajuta clientii in procesul luarii unei decizii, chiar si convingandu-i sa achizitioneze un model. Pentru mai multe detalii puteti vizita si Polaris on-line la
www.polaris.com.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate