Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Noul portbagaj ATR pentru Polaris RZR


  18.01.2010

Producatorul de accesorii ATR prezinta un nou tip de portbagaj special pentru modelul Polaris RZR. Acesta are inaltimea ajustabila, instalarea si dezinstalarea se face foarte usor si se poate ridica pentru a avea acces la echipamentul sau roata de rezerva amplasata dedesubt.

Portbagajul se poate inalta de la 9" la 11.5" fata de vehicul, iar fixrea sa se face cu ajutorul unor cleme, in spatele scaunelor ATV-ului. Gaurile pentru montare "lock and ride" sunt convenabile pentru unele lucruri, dar nu suficient de rezistente pentru a suporta greutatea unor obiecte precum un cooler full size plin sau echipamente de camping. Un mare avantaj pentru acest design este ca nu aveti picioare de montare care sa ocupe mai mult loc sub portbagaj. Mai mult, acesta este disponibil pe culoarea neagra, cu vopsea mata.

Portbagajul ATR va permite sa va dublati suprafata de stocare iar clemele de montare sunt destul de rezistente cat sa sustina cam orice vrei "sa arunci" pe el. Odata ce clemele sunt instalate, grilajul poate fi indepartat prin scoaterea a 4 pini inoxidabil.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate