Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Noul Polaris RZR 4 pentru 4 persoane


  12.01.2010

Dupa ce acum 9 luni, Polaris a anuntat parteneriatul cu Robby Gordon, iata si prima editie R.G.,noul Polaris RANGER RZR 4. Acest model rezolva problema multor fani side-by-side, care doreau sa transporte mai multe persoane cu vehiculul lor.

Modelul RZR 4 are toate specificatiile gamei RZR, motorul High Output Twin EFI de 800 cc conferindu-i un raport putere-greutate foarte bun si o acceleratie puternica. Datorita design-ului patentat care plaseaza motorul in spatele banchetei pentru cel mai scazut centru de greutate, RZR 4 poate deveni mai agil si decat un model pentru 2 persoane. Iar greutatea de 570 kg este mai mica decat pentru alte modele de vehicule pentru doi pasageri.
Suspensiile au cursa lunga de 30.5 cm, cu amortizoare Fox Podium X 2.0 Piggyback Reservoir si bascule cromate Moly. In plus, modul de conducere 4WD este activat automat cand soferul are nevoie de tractiune suplimentara, revenind la modul 2WD imediat ce nu mai este necesar. 

Ranger RZR 4 foloseste si desene grafice intalnite la camionul TORC Robby Gordon. Temele sport sunt disponibile pe alb, albastru si negru, cu logo-uri si desene inspirate din curse, anvelope Maxxis Big Horn si jante negre Bruiser.

Noul Polaris RZR 4 va fi disponibil in reprezentantele din SUA incepand cu aceasta luna la un pret de $14.999. Iar pentru cei care doresc si mai mult, o gama intreaga de accesorii va fi disponibila si va include: acoperis, bare de protectie, parbriz si produse Lock & Ride.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate