Back to old version

Urmatoarele optiuni sunt obligatorii:

GASGAS TXT RACING 125 '24

Referinta: F0103XG
7.555 €
(+TVA)
45.327 RON
(TVA inclus)
Echivalam orice pret!
  Ai un pret mai bun? Echivalam orice pret!
SEAP
   Solicitare publicare produs in SEAP
Solicitare cerere de fonduri Europene
   Solicitare cerere de fonduri Europene
Centru de inchiriere
  Centru de inchiriere

Calculator rate online

de la RON lei/luna( luni ).

Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect etc.) de imaginile produselor livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate pe site.

* Ofertele sunt disponibile in limita stocului.


Descriere

GASGAS TXT RACING 125 2024 - usoara si simplu de manevrat, aceasta motocicleta este perfecta pentru dezvoltarea aptitudinilor de riding pe trasee dirt si pentru competitii de trial. Acest model Gasgas se distinge prin constructia de greutate redusa si caracterul versatil; este cea mai mica motocicleta trial in 2 timpi destinata tinerilor piloti. Riderii la inceput de drum vor aprecia puterea si fiabilitatea motorului 125cc, suspensia de top, hartile selectabile, franele si ambreiajul hidraulic  Braktec de ultima ora, pe scurt, intreaga colectie de componente de calitate care contribuie la abordarea cu incredere a provocarilor.

Motocicleta trial TXT RACING 125 dispune de o caroserie minimalista, usoara, durabila. Designul sau a fost gandit pentru ca pilotii sa se simta confortabil si sa fie increzatori. Si, pentru ca este putin probabil sa treaca cateva saptamani fara o cazatura, la turnarea prin injectie a partilor din plastic s-a utilizat polipropilena. Toate aparatorile de noroi frontale dispun de un suport de furca integrat. 

TXT RACING 125 beneficiaza de sistem de aerisire cu design brevetat si care ofera beneficii structurale, permitand o forma zvelta. Fluxul de aer maxim asigura ca motorul livreaza putere instanta atunci cand este nevoie.
Ghidonul din aluminiu si manerele Renthal vin standard pentru toate modelele trial din gama GasGas.
Complet integrat in cadru si caroserie, rezervorul de 2.4 litri este deosebit de compact si dispune de un sistem de detasare usoara prin care „hraneste” carburatorul Keihin PWK 28mm care, in schimb, ofera siguranta ca toate motoarele in 2 timpi primesc combustibilul necesar pentru a livra puterea.

Caracteristici standard:

 • motor cu 1 cilindru, in 2 timpi, 124.8 cc
 • cutie cu 6 viteze
 • pornire kickstarter
 • frana fata - disc flotant NG WAVE, monobloc etrier Braktec cu 4 pistoane
 • diametru disc de frana fata 185 mm 
 • diametru disc de frana spate 150 mm 
 • frana spate - etrier Braktec cu 2 pistoane, sistem autostand, NG WAVE
 • suspensie fata - TECH bara din aluminiu Ø 39, cursa 160 mm 
 • suspensie spate - amortizor hidraulic TECH (doua pozitii), cursa 174 mm 
 • inaltime sa 630 mm
 • rezervor 2.4 l
 • garda la sol 325 mm
 • greutate 66.7 kg (fara combustibil). 

Puterea afisata este puterea constructiva declarata de Producator si poate diferi de cea omologabila, dezvoltata de vehicul ca urmare a limitarii puterii din fabrica, in vederea respectarii reglementarilor in domeniu. Pentru mai multe detalii vezi aici.

CASTI

Test RideContact