ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

CFMOTO CFORCE 110 & EV110


CFMOTO CFORCE 110 & EV110
  22.09.2022

CFMOTO pastreaza lucrurile simple pentru noua sa gama de ATV-uri pentru copii, incercand sa fie in top in termeni de valoare, performanta si caracteristici de siguranta. Doua modele sunt asteptate sa apara pe piata in curand: CFORCE 110 pe benzina, urmat de versiunea electrica CFORCE EV110.

CFORCE 110 si CFORCE EV110 reprezinta o modalitate excelenta pentru cei mai tineri piloti de a porni in fascinanta lume a off road-ului. Calatoria pe 4 roti trebuie sa fie nu doar distractiva, ci si sigura, iar cele doua ATV-uri CFMOTO pentru copii nu fac compromisuri.

CFORCE 110 ridica stacheta pe segmentul de mini-ATV si se distinge printr-un look sportiv, performanta puternica, franele pe discuri si un intreg portofoliu de featuri de siguranta, inclusiv o functie unica geofence.

Acest ATV 110cc are cursa suspensiei mai mare, frane hidraulice si un ecran 3.5 inci LCD. O aplicatie compatibila cu smartphone-ul le permite parintilor sa monitorizeze locatia si starea vehiculului, iar un perimetru de riding arbitrar poate fi stabilit pana la 400 metri. Cand limita este depasita, smartphone-ul da un semnal si viteza vehiculului este limitata.

Alte dotari de siguranta consta intr-o prindere magnetica, un limitator de viteza reglabil, lumina de frana cu LED si o lumina de zi cu LED.

Rezervorul lui CFORCE 110 are o capacitate de 6,4 litri. Vehiculul atinge o viteza maxima de 42 km/h, este propulsat de un motor monocilindric, SOHC, cu injectie de combustibil si dispune de pornire electrica.

Mai multe game de ATV-uri pentru copii sunt disponibile si pe ATVRom Piatra Neamt

Tag-uri

mini atv, cfmoto cforce 110, cfmoto cforce ev 110, atv 110cc, atv copii, atv cfmoto, cfmoto, atv, off road,

© 2022 atvrom.ro Toate drepturile rezervate