ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania Campanie Colinda cu noi

CAN-AM MAVERICK X3 X MR TURBO RR 2021


CAN-AM MAVERICK X3 X MR TURBO RR 2021
  20.07.2020

CAN-AM MAVERICK X3 X mr TURBO RR, urmatorul nivel in off road

SSV-ul sport Maverick X mr Turbo RR sfideaza orice obstacol pe drumuri off road. Detine o motorizare turbo 195 CP, Rotax ACE, in 3 cilindri, de top in industrie, la care se adauga un sistem cu filtre de aer si esapament pozitionate strategic, plus intercooler integrat si transmisia QRS-X. Acest SxS 900cc include standard DPS (Tri-Mode Dynamic Power Steering) si iTC (Intelligent Throttle Control) pentru control avansat al acceleratiei. Diferentialul frontal blocabil cu tehnologie Smart-Lok si modurile de tractiune selectabile 2WD/4WD si 4WD MUD/4WD TRAIL completeaza lista de dotari.

Side-by-side-ul preia ADN-ul Can-Am specific si aduce un design actualizat, o pozitie de riding joasa si cockpit Ergo-lok cu scaune reglabile in 4 moduri.

La nivel de suspensii, se remarca echiparea cu brat dublu in A pe fata, cursa 55.9 cm si amortizoare FOX 2.5 PODIUM piggyback ajustabile. Suspensie spate cu brat TTX si amortizoare FOX 2.5 PODIUM piggyback ajustabile.

Tot standard vine si troliul de capacitate 2041 kg, util si practic in conditii dificile pe traseu. La acesta se adauga bara de protectie fata deosebit de rezistenta si carlige de remorcare fata si spate. Rezervorul are o capacitate de 40 L. Luminile cu LED si semnatura Can-Am LED contribuie la vizibilitate excelenta pe timp de noapte si confera un aer agresiv acestui vehicul 4x4 de teren. Portbagajul are o capacitate de 91 kg. Riderul poate integra fara probleme o gama variata de accesorii LinQ in functie de necesitati si preferinte. Acest model din familia de SxS Can-Am are capacitatea de depozitare de 9.4 L reprezinta inca un avantaj: compartiment pentru manusi (6.2 L), consola (2.8 L), spatiu pentru pahare (0,4 L). Instrumentarul modern cu display digital 7.6 inch contribuie la o comunicare perfecta pilot-vehicul, oferind toate datele necesare unei experiente de riding la standarde inalte. Alte caracteristici ale pachetului X mr Turbo RR consta in: snorkel, jante aluminiu 14-inch beadlock, anvelope 30-inch Cryptid, grafica X. Schema de culoare pe verde cu negru Iron Gray & Manta Green / Turbo RR.

Tag-uri

can am, ssv sport, sxs 900cc, maverick x mr turbo rr,

© 2022 atvrom.ro Toate drepturile rezervate