Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Masoara tensiunea ATV-ului


Masoara tensiunea ATV-ului
  13.08.2010

Pentru a avea o relatie foarte buna cu ATV-ul tau, trebuie sa-l cunosti foarte bine. Sa stii cati kilometri are, cate ore l-ai pilotat....si asta ca sa-l poti duce la revizie inainte de a se confrunta cu vreo problema grava. Daca vrei sa fii la curent cu aceste informatii, un simplu dispozitiv te va ajuta sa tii evidenta a tot ce se intampla cu vehiculul pe care-l ai in garaj.

Pe scurt, despre ce este vorba in ecuatie? Despre un simplu aparat care inregistreaza orele de functionare ale motorului. In felul acesta stii de cat timp bate “inima” prietneului tau cu care iesi in week-end, la plimbare. Nu se poate reseta, asadar tot ce inregistreaza, ramane stocat. De asemenea, dispozitivul inregistreaza si numarul de rotatii pe minut ale motorului, putand masura pana la 20.000 de rotatii in timp real. Daca posesorii de motociclete sau alte vehicule cred ca ei nu pot avea o asemenea “unealta”, se insala, pentru ca dispozitivul se poate folosi pentru orice tip de motor (ambarcatiune, generator...).

Aparatul se monteaza extrem de usor, dispune de baterii care au o viata lunga si, de asemenea, de cabluri pentru incarcare. Totul pentru 40 de dolari.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate