Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Mammoth Sound echipeaza Yamaha Rhino


Mammoth Sound echipeaza Yamaha Rhino
  12.10.2010

In cazul in care credeti ca intr-un UTV nu are ce sa caute un sistem audio care ar rupe gura targului, va inselati amarnic. Daca nu incercati Mammoth Sound's Yamaha Rhino UTV, veti ramane cu impresia gresita ca in timpul unei calatorii nu puteti asculta muzica la o calitate superioara.

Acest sistem audio care se potriveste foarte bine cu orice iPod, MP3 player, se pozitioneaza in partea de sus a vehiculului, la cativa centimetri de capetele pasagerilor, astfel incat nicio octava nu va putea fi ignorata. Zgomotul motorului si fosnetul vantului nu vor altera sub nicio forma calitatea sunetului emis de boxe. Pentru a putea regla volumul, aveti la dispozitie o telecomanda, iar fiecare pasager poate efectua aceasta operatiune activand un buton aflat in spatele tetierelor.

Sistemul Mammoth Sound este proiectat in asa fel incat sa fie imun la noroi si alte asemenea “obstacole” pe care UTV-ul le-ar putea intalni intr-o calatorie prin natura, motiv pentru care boxele sunt prevazute cu grile de protectie care impiedica patrunderea prafului si a impuritatilor care ar putea altera calitatea sunetelor.

Mammoth Sound este creat special pentru modelele Yamaha Rhino, are compatibilitate cu orice iPod, MP3 player, satellite radio sau radio portabil si poate fi achizitionat la pretul de 599 de dolari.© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate