ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Lansarea jocului RIDE a fost anuntata pentru 20 martie 2015


Lansarea jocului RIDE a fost anuntata pentru 20 martie 2015
  22.01.2015

Lansarea RIDE, noul joc axat pe curse de motociclete, creat de Milestone a fost anuntata pe data de 20 martie 2015, pe majoritatea consolelor importante si in intreaga lume.

Cineva care nu e pasionat de simulatoare de curse de motociclete in mod deosebit ar putea sa intrebe de ce ar fi nevoie de un nou joc, atunci cand exista suficiente de genul, Gran Turismo 6 sau Forza Horizon 2, fiind dintre exemplele cele mai izbutite si relevante. Raspunsul va veni, neindoielnic de la cineva pasionat care va raspunde ca niciodata nu sunt suficiente jocurile pe aceasta tema, care mai si pompeaza adrenalina, intr-o experienta cvasi-reala de curse.

Iar aici intra in peisaj RIDE, noul joc al producatorilor de la Milestone, “vinovati” in trecut si de MotoGP sau SBK. Care joc intentioneaza sa fie cat se poate de apropiat de realitate. Indiferent ca alegi sa calaresti o motocicleta traditionala sau chiar una electrica, vei avea posibilitatea de a alege intre mai bine de 100 de modele consacrate de la constructori de renume precum Suzuki, Honda, Triumph, Aprilia, Kawasaki, Yamaha, Ducati, KTM sau altele, cu posibilitatea de a le customiza dupa preferinta, insa cu accesorii la fel de reale. Nu vor lipsi nici modele istorice, alaturi de noutati in liniile de modele ale producatorilor.

Lansarea jocului RIDE a fost anuntata pentru 20 martie 2015 - Yamaha

Astfel, gata de confruntare in curse organizate sau in curse ad-hoc, in orase sau in afara lor, pot fi regasite modele de motociclete Aprilia, dar si motociclete Kawasaki si multe alte modele din clasa supersport, superbike, etc.

Un alt aspect important il reprezinta traseele de curse, indiferent de natura si situarea lor, producatorii intentionand sa puna la dispozitie o impresionanta librarie de unde jucatorii isi vor putea alege, dupa dorinta.

Foarte important de retinut, producatorii de la Milestone intentioneaza sa puna jocul RIDE la dispozitia amatorilor pe foarte multe platforme, precum PlayStation 4, the Xbox One, Windows PC, Steam, dar si pe console mai vechi, precum PlayStation 3 si the Xbox 360.

Dupa imaginile puse la dispozitie sub forma trailere, jocul se arata a fi foarte realist, dar mai important, pare a fi un concurent de temut al jocurilor Gran Turismo, Forza Horizon, chiar si GTA V, dar nu numai.


Tag-uri

motocicleta, motociclete kawasaki, motociclete aprilia, supersport,

© 2022 atvrom.ro Toate drepturile rezervate