Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Lansare in avanpremiera pentru modelele ATV Honda 2011


Lansare in avanpremiera pentru modelele ATV Honda 2011
  15.03.2010

Chiar daca piata de ATV-uri sau motociclete nu se afla intr-o perioada infloritoare, se pare ca unii producatori doresc sa aiba avanpremiere pentru modelele din 2011. Astfel, Honda a confirmat lansarea timpurie a patru modele de ATV-uri utilitare: Honda Recon, Honda Foreman, Honda Foreman Rubicon si Honda Rincon. Toate modelele sunt disponibile in diferite versiuni, cu numeroase optiuni precum cuplare si directie electronica sau echipare cu GPS.

Intr-un comunicat de presa, Honda a transmis: "Compania Honda s-a bucurat de un feedback pozitiv pentru modelele din 2010. Astfel ne-am asumat rolul de leaderi prin lansarea a 11 modele noi in 2010, toate fiind intampinate cu entuziasm. Acum progresam prin prezentarea vehiculelor din 2011, incepand cu aceste modele cunocute de ATV-uri."

Primul model anuntat este Honda FourTrax Recon 2011 care va fi disponibil cu o cutie manuala sau automata (ES) cu 5 viteze si marsarier. Acest model este un quad full-size cu un motor mic si usor de utilizat. Honda Recon prezinta o unitate de 229 cc, montata longitudinal in sasiu. Cu ajutorul pornirii electrice veti pleca foarte usor in orice situatii, iar transmisia directa nu necesita o intretinere pretentioasa. Acest model va fi disponibil pe verde masliniu sau rosu.

Un alt vehicul anuntat pentru 2011 este Honda Foreman cu variantele sale : Honda FourTrax Foreman 4x4 / Foreman 4x4 EPS / Foreman 4x4 ES / Foreman 4x4 ES EPS. Si acest model va fi disponibil cu cutie automata sau manuala, fiecare versiune avand ca optiune si directie electronica asistata (EPS), rezultand in 4  versiuni viitoare pentru acest vehicul de 475 cc. Motorul utilizeaza un carburator de 36 mm iar in spate sunt montate amortizoare duble. Diferentialul fata si sistemul Honda Traxlok permite selectarea functionarii 2WD sau 4WD. Fourtrax va avea urmatoarele optiuni de culori: rosu, verde masliniu si camuflaj-natura.


© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate