ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

KTM si pilotii Top Cross TCS Racing Team pornesc motoarele in acest weekend


KTM si pilotii Top Cross TCS Racing Team pornesc motoarele in acest weekend
  07.04.2022

40 de piloti ai echipei Top Cross TCS Racing Team vor lua startul, sambata si duminica, in prima etapa a Campionatului National de Motocross, programata pe circuitul de la Prundu, Giurgiu.

Dupa o perioada intensa de pregatire, inclusiv in cadrul RAMS Mx Camp Winter Edition desfasurat anul acesta pe circuitul de motocross Red Sands din Spania, pilotii echipei Top Cross TCS Racing Team sunt pregatiti sa inceapa un nou sezon. ATH Moto este sustinatorul din culise al motocross-ului, dar si al sportului extrem, in general.

40 de piloti de motociclete vor lua startul, in acest sfarsit de saptamana, pe circuitul de motocross din localitatea Prundu, judeČ›ul Giurgiu, la prima etapa din 2022 a Campionatului National de Motocross, etapa organizata de cluburile Top Cross TCS Racing Team si Dual Racing Team. La start vor fi si 13 piloti noi, crescuti la scoala de motocross RAMS MX School, care vor debuta intr-o competitie oficiala. 

Actiunea pe pista va incepe, in weekend, in fiecare zi de la ora 09:30. FESTIVITATEA DE PREMIERE este programata pentru duminica, de la ora 17:30, iar la START vor fi piloti inscrisi la clasele 50cc (juniori mici si mari) MX85, MX65, Fete, MX2, 125, MX1 si Amatori si Veterani.

„Abia astept sa se porneasca din nou motoarele in acest weekend. Sunt incantat ca echipa are un numar foarte mare de piloti la startul acestei etape si sunt mandru ca 13 dintre cei 40 de piloti vor debuta in competitii dupa ce au inceput sa practice motocross-ul la RAMS MX School. Va fi cu siguranta un weekend intens pentru ca suntem si organizatori ai acestei prime etape a Campionatului National de Motocross si sper sa avem parte de un spectacol frumos la fiecare clasa”, a spus Adrian Raduta, antrenorul echipei Top Cross TCS Racing Team.

Tag-uri

motocross, motociclete, ktm motorcycles, ktm,

© 2022 atvrom.ro Toate drepturile rezervate