Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Incarca baterii si umfla pneuri


Incarca baterii si umfla pneuri
  14.09.2010

 

Este bun aproape la toate. Pacat ca nu stie sa si gateasca, pentru ca in felul acesta “Bon-Aire SRC-50 12-Volt” devenea chiar indispensabil barbatilor. Nu vorbim despre cine stie ce dispozitiv deocheat, ci de un incarcator portabil caruia nu-i rezista niciun pneu, nicio baterie de telefon mobil, nimic...

Da, ati citit bine, acest dispozitiv poate fi folosit atat la umflarea pneurilor unui ATV, ale unei motociclete sau biciclete cat si la furnizarea energiei pentru incarcarea unei baterii de telefon mobil, iPOD, MP3 player. Pentru ca in cazul acestor ustensile conteaza timpul in care-si fac treaba, aflati ca reuseste sa umfle o roata de 14'' in mai putin de 4 minute, adica exact cam cat fumati o tigara pe marginea drumului.

Inteligent din fire, acest incarcator Bon-Aire SRC-50 12-Volt este prevazut cu un mic gadget care va permite sa verificati presiunea corecta din pneuri, iar in momentul in care aceasta a atins nivelul optim, aparatul se opreste. Acest gadget este dotat si cu senzori de lumina, astfel incat sa poata fi detectat cu usurinta si pe timpul noptii.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate