ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Iesire de pomina prin Muntii Buzaului


Iesire de pomina prin Muntii Buzaului
  21.02.2022

10 ani de offroad s-au sarbatorit in weekend, la Siriu! Rideri de ATV-uri si vehicule tip side-by-side din toata tara au raspuns prompt celei de-a zecea chemari, dar prima, de anvergura aceasta, din an. Si noi am strigat tot prezent, motiv de bucurie si revedere cu buni prieteni.

A fost un weekend de pomina care pentru unii a inceput mai devreme, chiar de joi, semn ca evenimentul era asteptat de mult timp. Au avut vreme si de antrenamente si un prim contact cu aerul din Muntii Buzaului, pentru o forma cat mai buna. Intr-o mare forma, viteza si cu chef de distractie s-a dat startul sambata, dis-de-dimineata. Greu de explicat ce a urmat, cum a fost, cum s-a intamplat. Offroad-ul se simte, se traieste secunda cu secunda, te oboseste si te relaxeaza in acelasi timp, te provoaca si te imblanzeste, te enerveaza si te incanta, te infurie si te bucura… este un mix de sentimente care nu se pot traspune in cuvinte.

Cu mult peste 100 de rideri am trait la maximum experienta si abia asteptam urmatoarea iesire. Sunteti grozavi, baieti si abia asteptam sa ne revedem! Lasam pozele sa vorbeasca si sa spuna povestea mai departe!

 

Tag-uri

off road, 4x4, side by side, atv,

© 2022 atvrom.ro Toate drepturile rezervate