ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Husqvarna prezinta doua motociclete electrice pentru copii


Husqvarna prezinta doua motociclete electrice pentru copii
  05.04.2022

Dedicat dezvoltarii continue in domeniu, Husqvarna Motorcycles vine in sezonul 2022 cu doua propuneri moderne de motociclete pentru copii: Husqvarna 12eDrive si Husqvarna 16eDrive. Ambele modele sunt electrice si reprezinta o modalitate excelenta pentru a-i introduce pe juniori in atmosfera palpitanta si distractiva a offroad-ului.

Motocicletele electrice pentru copii, 12eDrive si 16eDrive, sunt construite de STACYC in exclusivitate pentru brandul suedez si sunt gandite pentru ca tinerii rideri sa-si dezvolte abilitatile de control pe doua roti. De la familiarizarea cu elementele de baza ale echilibrului atunci cand alimentarea este oprita, pana la pilotarea in picioare prin actionarea clapetei de acceleratie si a franei, 12eDrive ofera cea mai rapida modalitate pentru copiii intre 3 si 5 ani de a castiga incredere pe doua roti. Campionii de maine pot incepe astazi calatoria in universul off road-ului in propriul ritm, optand pentru unul din cele trei moduri de putere pentru o invatare in siguranta. Fiecare incarcare a bateriei ofera pana la o ora de functionare si poate fi schimbata pentru a prelungi distractia.

Husqvarna 16eDrive este o motocicleta electrica pentru copiii intre 4 si 8 ani. De la pastrarea echilibrului si operarea acceleratiei si franei, 16eDrive ii ajuta pe riderii juniori sa faca primii pasi in deplin control si punand accent pe latura jucausa a sportului.

Gama de motociclete Husqvarna este disponibila si pe ATVRom Bucovina

Tag-uri

motociclete copii, motociclete electrice, husqvarna motorcycles, husqvarna 12 edrive, husqvarna 16 edrive, motocicleta copii, off road,

© 2022 atvrom.ro Toate drepturile rezervate