ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Husqvarna a lansat modele mini motocross 2017 TC 50 si 65 destinate juniorilor


Husqvarna a lansat modele mini motocross 2017 TC 50 si 65 destinate juniorilor
  02.09.2016

Husqvarna Motorcycles continua procesul de innoire si imbunatatire a modelelor sale din diferite segmente, ca si intrarea in segmente cu totul noi, astfel ca foarte recent si-a facut intrarea intr-un astfel de segment: mini-bike-uri. Husqvarna a lansat modelele 2017 TC 50 si TC 65, absolut noi, modele mini motocross destinate copiilor, insa care au aceeasi calitate premium si tehnologie avansata intalnita la modelele motocross obisnuite si pe care le-am prezentat cu ocazia lansarii lor la mijlocul lunii iulie.

Husqvarna a lansat modele mini motocross 2017 TC 50 si 65 destinate juniorilor - KTM

Nu trebuie sa reprezinte o surpriza intrarea in premiera, in segmentul mini, de 50cc si 65cc, deoarece obiectivul KTM, detinatorul companiei Husqvarna, ramane sa acopere absolut toate clasele si segmentele de motociclete, in incercarea de a se impune ca lider european intre producatorii de motociclete.

Ideologia Husqvarna a fost sa impuna inca din juniorat amatorilor de motocross aflati la inceputuri nu niste jucarii motorizate si ceva mai sofisticate, ci niste replici adaptate varstei ale motocicletelor normale de motocross, din propriul lineup. De la initiere, pana la participarea la primele competitii reale, micii entuziasti ai motocross-ului au primit astfel cele doua modele Husqvarna TC, dotate cu tot ce trebuie pentru a simti de fraged fiorul pilotarii si bucuria primelor curse serioase castigate. Si evident, acest lucru inseamna si o investitie pentru viitor a companiei.

Modelele TC 50 au fost dotate cu motoare moderne si compacte in doi timpi si cu tehnologia suspensiilor si sasiului de ultima ora, fiind probabil cele mai performante mini-bike-uri motocross de pe piata la acest moment. Motorul in doi timpi foloseste un design 3-shaft care aduce arborele cotit in apropierea centrului de greutate. Si pentru a face lucrurile si mai simple tinerilor invatacei, motorul e echipat cu un cuplaj centrifugal automat. O evacuare WP realizata intr-un proces de tiparire 3D, creste durabilitatea si performanta modelului. De notat pentru acest model ar fi un kit de reducere a puterii, mai jos de 5,5 cp, destinat incepatorilor cei mai incepatori.

Husqvarna a lansat modele mini motocross 2017 TC 50 si 65 destinate juniorilor - 2017

Evident, punctul mare de interes al modelului il reprezinta sistemul de suspensii, asa cum am vazut si in lineup-ul “mare” 2017 motocross al Husqvarna. Astfel, cu revolutionara furca fata WP AER 35 si monosocul integral ajustabil, de asemenea WP, pe spate, TC 50 vine in randul motocicletelor cu tehnologie ultimul racnet in materie de sasiu si suspensii.

Un aspect foarte important al lineup-ului 2017 motocross al Husqvarna a fost proiectarea in cel mai mic detaliu sub aspect ergonomic si de marire a confortului. Ei bine, si acest model TC 50 a fost conceput respectand toate aceste cerinte ale unui eficient pachet ergonomic, desigur la o scara mica.

Husqvarna a lansat modele mini motocross 2017 TC 50 si 65 destinate juniorilor - motocicleta

2017 Husqvarna TC 65 inseamna, spre deosebire de modelul de initiere si experimentare a primelor senzatii motocross, oportunitatea de a intra in atmosfera competitionala pentru prima oara. De asemenea, cu dotarile premium si componentele sale, acest model reprezinta o proiectie a modelelor full-size la scara mini.

Motorul in doi timpi, realizat din cele mai usoare si rezistente materiale, incorporeaza o valva de control a presiunii (PCEV) si ofera caracteristici performante ce nu au rival in intreaga clasa 65cc. Acesta e cuplat la o cutie de viteze in 6 trepte si un ambreiaj hidraulic manual, toate situate intr-un cadru foarte rezistent de otel, cu un subcadru usor de aluminiu, alaturi de o monobascula din aluminiu, special proiectate pentru o manevrabilitate optima.

Husqvarna a lansat modele mini motocross 2017 TC 50 si 65 destinate juniorilor - WP

Adoptand o versiune miniaturizata a fratilor mari din familia motocross Husqvarna, in privinta bodywork-ului, TC 65 ofera pilotilor aceleasi puncte de contact si caracteristici ergonomice de top. Acestea se vor regasi in confortul tinerilor piloti, indiferent de tipul de pilotaj, in vederea atingerii performantelor pe care micile stele le doresc inca de acum.

In departamentul suspensii, aceasi furca fata WP AER 35 USD ofera 215 mm cursa si e perfect ajustabila prin intermediul unei pompe de aer. Direct legat la bascula, monoamortizorul WP se potriveste perfect cu caracteristicile cele mai pretentioase ale terenului, oferind o cursa de 270 mm, de asemenea, integral ajustabil.

Husqvarna a lansat modele mini motocross 2017 TC 50 si 65 destinate juniorilor - TC65

Cele doua modele au scheme cromatice si grafice in buna traditie suedeza Husqvarna, fiind aplicate prin tehnologie maticiala pentru o crestere a durabilitatii.

Din luna noiembrie 2016, aceste modele vor fi disponibile in Europa, gata de a ajunge la micii campioni de maine, la preturi pe care producatorul inca nu le-a dezvaluit.

Tag-uri

motocicleta husqvarna, husqvarna, motociclete copii, motocross, husqvarna tc 50,

© 2022 atvrom.ro Toate drepturile rezervate