ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

KTM si Husqvarna fac "incalzirea" cu teasere video pentru salonul EICMA 2016


KTM si Husqvarna fac incalzirea cu teasere video pentru salonul EICMA 2016
  04.11.2016

Dupa ce acum o luna in Koln, cu ocazia salonului INTERMOT, KTM a prezentat o parte din lineup-ul 2017, mai exact gama Adventure cu modelele imbunatatite si updatate, acum austriecii se pregatesc intens pentru salonul EICMA 2016 din Milano, care va avea loc saptamana viitoare. Iar in acest sens, au pregatit un micro-site (KTMDukes.com) inca din septembrie, pe care a aparut ieri un material video teaser de 34 de secunde promovat cu sloganul “How Duke are you?”, cu promisiunea ca pe 8 noiembrie, ziua rezervata presei la EICMA, vor dezvalui mai multe.

KTM si Husqvarna fac incalzirea cu teasere video pentru salonul EICMA 2016 - 401

Materialul incepe cu un barbat alergand pe strazi si printre containere, probabil in ceva zona de depozitare, fuga sa aratand ca este urmarit, pentru ca la un moment dat, un far puternic si un zgomot de motor sa se declanseze din intuneric. Si atat. Design-ul farului fata, impartit in doua, aduce aminte de un prototip Super Duke surprins in testari asta primavara.

KTM si Husqvarna fac incalzirea cu teasere video pentru salonul EICMA 2016 - Svartpilen

De aici, multe site-uri au dat ca sigura lansarea noului model 390 Duke pe 8 noiembrie, in timp ce altele s-au mentinut rezervate in aceasta privinta, mentionand ca e posibil sa fie vorba de acest model, fara ca sa fie vreo dovada concludenta. Se mai spune ca design-ul farului sectionat (plus un LED in forma de inel ca lumina de intalnire de zi, conform reglementarilor Euro4), ar fi destinat intregii game Duke, de la mic la mare.

KTM si Husqvarna fac incalzirea cu teasere video pentru salonul EICMA 2016 - Vitpilen

Cei care sustin ca e vorba despre 390 Duke arata ca lineup-ul de motociclete mari de la Duke a fost prezentat deja, ca gama RC la fel, a fost dezvaluita si ca singurul slot liber ramas ar fi acest model. Insa, in egala masura, se asteapta si venirea unui nou bicilindric de aproximativ 800cc, ce va inlocui 690 Duke, bazandu-se pe faptul ca in februarie au circulat niste poze-spion cu acest model, mostenind farul de la 690, insa provizoriu probabil, in conditiile in care respectivele cadre aratau un carenaj mai mult lipsa, departe de a fi finalizat. Astfel, nu e exclus nici varianta in care apare noul far sectionat pe un model +800 (890?) Duke. Si de aici, iata cum isi justifica ceilalti reticenta in a anunta: “pe 8 noiembrie KTM isi prezinta noul 390 Duke”.

Mai sunt cateva zile si KTM a anuntat, deci, ca isi va muta lupta pe strazi si ne intreaba cat de DUKE suntem. Duke 390 sau Duke 890, aceasta e intrebarea. Sau ambele modele streetfighter? Vom vedea.

Si Husqvarna, companie din portofoliul KTM, a lansat doua materiale teaser in asteptarea salonului EICMA, unde vor fi prezentate. E vorba de doua modele, care exact acum un an, tot la Milano, au fost prezentate drept concept, Vitpilen 401, in versiune cafe racer si versiune scrambler. Chiar in cadrul salonului, cei de la Husqvarna au anuntat ca atat Svartpilen, cat si Vitplilen vor intra in productie, insa defalcat, anul 2016 (in fapt, lineup-ul 2017) fiind destinat modelelor Vitpilen 401 si Vitpilen 125, iar restul peste un an.

KTM si Husqvarna fac incalzirea cu teasere video pentru salonul EICMA 2016 - motocicleta

Pana atunci, Husqvarna a pregatit modelul Vitpilen 401, in cele doua variante, cafe racer si scrambler pentru prezentarea de anul acesta de la EICMA si trebuie spus ca in termeni de infatisare este leit conceptului. In termeni tehnici, mai mult ca sigur ca de asemenea sunt identice, fiind vorba de o dotare cu motorul 390 Duke de la KTM. Dupa cum 701 va imprumuta motorul 690 KTM.

KTM si Husqvarna fac incalzirea cu teasere video pentru salonul EICMA 2016 - 2016

KTM, cu al sau slogan Ready to Race, isi pastreaza specificul aproape intact, producand motociclete performante in zona sportiva (indiferent ca e vorba de motocross, enduro, adventure sau superbike), dar s-a folosit de Husqvarna pentru a aduce un suflu nou in zona street, cu accent pe modelele neo-retro, atat de la moda si de dorite in special printre tinerii piloti. Asadar, modelele Husqvarna Vitpilen si Svartpilen vor prefata o intreaga gama vintage, insa intr-o interpretare cumva futurista si in privinta infatisarii, absolut personala. Urmariti diferenta dintre un Ducati Scrambler sau un BMW R nine T Scrambler sau modelele Triumph si aceste modele si veti intelege de ce oferta suedezilor s-ar numi future-retro.

Tag-uri

motocicleta husqvarna, husqvarna,

© 2022 atvrom.ro Toate drepturile rezervate