Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Honda FourTrax Foreman 4X4 2010


Honda FourTrax Foreman 4X4 2010
  29.04.2010

Avand in vedere ca Honda pregateste lansarea modelului FourTrax Foreman pentru 2011, haideti sa vedem ce poate face mai exact modelul din 2010.

Honda nu a mai adus imbunatatiri acestui model de cativa ani buni, motiv pentru care modelul din 2010 a fost intr-adevar o premiera. Dupa un test va puteti da seama de ce Honda nu a ales sa aduca noutati, un simplu motiv fiind faptul ca daca un lucru nu este stricat, atunci nu ai de ce sa il repari.

Transmisia Hondamatic permite schimbarea vitezelor manual sau poti alege din diferite rapoarte de putere de la un simplu buton. Modul de schimbare intre 2WD and 4WD este TraxLok Switching, un sistem simplu care functioneaza in timpul mersului.

O alta optiune utila este GPScape-ul, care ofera un sistem GPS incorporat, lucru care va contribui la reducerea stresului atunci cand va aventurati in anumite zone noi. In plus, nu veti mai avea probleme cu bateriile, acesta alimentandu-se direct de la vehicul. GPS-ul este dotat cu butoane de dimensiuni mari, pentru o manevrare usoara si cu manusi.

In concluzie, Honda nu-si dezminte cu FourTrax, reputatia vehiculelor fiabile si de inalta calitate. Chiar daca FourTrax Foreman nu este cel mai 'mare si mai rau', acest vehicul este destul de impresionant si versatil.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate