Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Givi 3D pentru orice motocicleta


Givi 3D pentru orice motocicleta
  28.12.2010

Givi a trecut la versiunea 3D pentru gama de genti pe care a pus-o recent pe piata. Imbinand utilul cu placutul, Givi a creat o colectie ale carei elemente atrag privirea datorita designului deosebit. Confectionate din material rezistent si echipate cu sisteme de atasare rapida, accesoriile TPH01 si TPH02 ofera o alternativa la produsele care exista pe piata.

TPH01 au o capacitate de 15 litri si se adreseaza motociclistilor de oras care cauta un spatiu minim pentru depozitarea obiectelor personale de mici dimensiuni atunci cand ies la plimbare. Acest accesoriu este prevazut cu fermoare impermeabile care  nu permit ploii sa devina un dusman de moarte pentru rider. Nivelul de protecÅ£ie este garantat  si de un sistem de blocare a fermoarelor.

TPH02 este un sac cu aspect sportiv, la care pot apela pilotii ce cauta un accesoriu deloc voluminos si care atasat motocicletei sau bicicletei, nu modifica aerodinamica vehiculului. TPH02 este prevazut cu sistem de prindere Tankblock si cu spatiu pentru depozitarea GPS/ smartphone.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate