ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Gama Husqvarna pentru 2011


Gama Husqvarna pentru 2011
  12.11.2010

Nu au patru roti, nu sunt ATV-uri sau UTV-uri, ci simple motociclete. Dar brandul de motociclete Husqvarna este recunoscut deja pentru modelel sale off road, motiv pentru care suntem siguri ca atvistii nu se vor supara ca le-am invadat spatiul cu o serie de vehicule cu doua roti. In eventualitatea in care vor dori ca anul urmator sa se reprofileze, brandul Husqvarna le prezinta o oferta pentru 2011.

Fie ca vor fi atrasi de modele precum SMR449 si SMR511, care, desi prevazute cu motor monocilindric, stiu ce inseamna performanta, sau de versiunea speciala a TE250, Antoine Meo Replica, dedicata campionului enduro 2010, toti vor gasi in gama Husqvarna cam tot ce cauta la un vehicul off-road. De pe aceeasi lista face parte si un concept dotat cu propulsor 930cc, Mille 3, care, cu siguranta, va sta la baza multor modele si motoare ulterioare.

Echipat cu acelasi motor monocilindric Kymco precum BMW G450X, SMR449 este un fel de supermoto italian creat pe un model dirt bike german. Versiunea 511, desi aparent este un dirt bike veritabil, la EICMA, producatorii au scos in evidenta latura sa stradala, datorita dotarii cu pneuri slick capabile sa muste cu forta din asfalt, cu frane fata puternice si a cadrului rexistent. SMR511 este creat pentru cei care vor sa se bucure atat de drumuri intortocheate cat si de trasee care unora le-ar ridica mari probleme. SMR449 si 511 beneficiaza de roti de 17'', care permit pilotului sa aiba o aderenta optima in timpul rularii.


Pana cand le vom vedea pe strada, nu ne ramane decat sa le admiram....fotografiile.

Tag-uri

husqvarna, motociclete, dirt bike,

© 2022 atvrom.ro Toate drepturile rezervate