Compara
Filtru de aer Linhai

Filtru de aer Linhai


Contactati-ne pentru pret!
Filtru de Aer Linhai 550 EFI

Filtru de Aer Linhai 550 EFI


Contactati-ne pentru pret!
Camasa Filtru Aer Linhai 550 EFI

Camasa Filtru Aer Linhai 550 EFI


Contactati-ne pentru pret!

Despre Linhai

Jiangsu Linhai Group este o companie al carei nucleu este format din peste 60  de unitati ce au ca atributii cercetarea stiintifica, comertul, productia, industria si specialzarea cat mai inalta. Fiind una din cele mai mari fabrici in posesia statului, construind motoare si motociclete, toate beneficiind de autorizarea conducerii de la cel mai inalt nivel, "Linhai" Group joaca rolul de nucleu pe piata din China.

Compania a fost fondata in 1956 si beneficiaza de o experianta de peste 40 de ani in constructia de motoare de mici capacitati. In prezent au peste 1600 de angajati, dintre care 400 sunt specializati in diferite domenii de mare interes. Un mare atuu este constituit de faptul ca Linhai Group are capacitatea de a dezvolta produse de calitate, echipamentele si instalatiile au puterea de a fi cat de flexibile se doreste, sistemele de control si masurare fac fata celor mai ridicate standarde si pe langa toate acestea beneficiaza de un modern centru de testare.

Principalele produse Linhai pot fi impartite in cateva categorii: motoare de motocicleta, motoare de mici capacitati, ATV-uri, motociclete, scutere, echipamente forestiere, utilaje destinate stingerii incendiilor si sisteme de irigatii pentru terenuri sportive.

"Linhai" a castigat de-a lungul timpului multe premii de calitate, ceea ce-i ofera pozitia de lider in clasamentele privind satisfactia consumatorilor. 

Cresterea performantelor celor de la Linhai s-a datorat in mare parte importului de tehnologie si a asocierilor facute: Linhai-Yamaha Motor Co Ltd, Linhai-Benteng Power Machinery Co Ltd si Linhai-Linkin Power Machinery Co Ltd. Aceste lucruri au dus la imbunatatirea tehnologiei folosite si a cresterii calitatii produselor.

Linhai Group este in continua dezvoltare si crestere, profiturile fiind pe masura, iar in acest moment se poate vorbi de patru mari categorii de produse realizate de ei: motociclete, motoare, utilaje forestiere si produse ce inglobeaza tehnica avansata.

Site-uri locale Romania

© 2018 atvrom.ro Toate drepturile rezervate