ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Fantic a prezentat cele mai noi game de motociclete


Fantic a prezentat cele mai noi game de motociclete
  02.12.2021

Brandul Fantic, renumit pentru gamele sale de motociclete si eBikes, a prezentat la editia EICMA din acest an cele mai noi modele ale sale pe doua roti. La standul producatorului, vizitatorii au putut admira noul model Fantic XEF 450 Rally, o motocicleta creata pentru aventura si provocari, care promite sa faca furori in lumea curselor. Cu un autentic „Factory Feeling”, XEF 450 Rally ii permite riderului sa exploreze si sa isi largeasca orizonturile fara limite.

O alta motocicleta care a fost in lumina reflectoarelor este si XEF 125, cel mai versatil model al gamei, usor si performant si, mai ales, distractiv de pilotat fara sacrificiul stabilitatii. 

O noua era a mobilitatii urbane.
Primul scuter electric Fantic, rezultat al orientarii companiei catre mobilitatea sustenabila. Pasionatii de scutere au ocazia sa admire in cadrul expozitiei de la Milano o solutie inovativa propusa de Fantic, sub forma unui vehicul electric 100% italian, proiectat si construit la Venetia si Emilia, echipat cu motor si inverter de la E-Power, o companie nascuta din colaborarea Dell’ Orto si Energica. Motorul electric 3kW va fi disponibil cu trei configuratii diferite si, multumita bateriei cu litiu 2200Wh, va asigura o autonomie de peste 100 km.

Gama de motociclete Caballero Fantic se extinde si este mai fascinanta ca niciodata. Pe langa culorile propuse pentru modelele 500cc, brandul vine cu un model de capacitate mica, noul Caballero Rally 125 - o motocicleta agila, dedicata celor care doresc sa experimenteze emotiile pilotarii intr-un mod distractiv.

Gama de motociclete Fantic este disponibila si pe ATVRom Timisoara

Tag-uri

fantic, motociclete, caballero,

© 2022 atvrom.ro Toate drepturile rezervate