Back to old version
4V RALLY RAID  

4V RALLY RAID  

 21.10.2021
 24.10.2021

Un final de sezon interesant, o competiție cu surprize! Luptă strânsă la clasa SSV unde se vor întrece echipaje puternice cum ar fi Cămărășan/Luha, Białkowski/Baskiewicz, Barbu/Barbu sau Hofmann/Hofmann (CFMOTO)

La fel de interesantă va fi întrecerea și la clasa auto unde  titlul este disputat între echipajele Cangi/Manfredini, Leonte/Stoica, Domide/Nastor, Nestor/Platona, Salvatore/Stefanescu sau Minchev/Nikolov.

Clasa Moto nu se lasă nici ea mai prejos, unde Jon, Jumba, Ferry, Ganea, Gabi, Gherga sau Mazanov promit că nu vor dezamăgi.

Mult succes și lui Paul Zaig care, după 2 ani de pauză, urcă din nou pe QUAD!

Noutăți sunt și la clasa Promo unde se întrec nu mai puțin de 9 echipaje. Lupta se anunță una strânsă și se va da între echipele Florian/Nistor, Olteanu/Olteanu, Otoman/Dumitru și Filip/Miler. Tot în această luptă intră și echipajul SSV Duicu/Neacșu căruia îi urăm succes!

Ultimii, dar cu siguranță nu cei din urmă, sunt participanții de la clasa Discovery, care iau contact prima data cu acest sport spectaculos.

Traseul se întinde pe o distanță a peste 600 de kilometri, suficienți pentru ca fiecare dintre piloti să își arate abilitățile de conducere, tehnică și orientare. Și pentru că supranumele de Dakarul Dobrogei trebuie respectat și de această dată, relieful și traseul de concurs au fost special alese astfel încât ele să le pună la dispoziție „alergătorilor“ condiții dintre cele mai diverse.

Ne vedem acolo!

Urmărește detalii pe atvrom.ro sau competiția LIVE pe paginia 4V Rally Raid Romania.