Urmatoarele optiuni sunt obligatorii:

Garmin GARMIN ZUMO GPS Holder for All Spyder F3 models

Referinta: 219400912
Garmin GARMIN ZUMO GPS Holder for All Spyder F3 models
1.436 RON
(Fara TVA)
1.709 RON
(TVA inclus)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Echivalam orice pret!
  Ai un pret mai bun? Echivalam orice pret!
SEAP
   Solicitare publicare produs in SEAP
Solicitare cerere de fonduri Europene
   Solicitare cerere de fonduri Europene
Centru de inchiriere
  Centru de inchiriere
Ai o intrebare? Lasa-ne un mesaj
  Ai o intrebare? Lasa-ne un mesaj

Calculator rate online

de la RON lei/luna( luni ).

Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect etc.) de imaginile produselor livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate pe site.

* Ofertele sunt disponibile in limita stocului.


Descriere

Positions Garmin Zumo GPS on the center of all U-Fit handlebars.Wiring/charging harness included.Incompatible with the Roadthunder Soundbar by MTX (219400840).

Produse vizualizate recent
Recently viewed

Istoria Garmin

Despre Garmin

Garmin a fost fondat pe principiile inovatiei, accesibilitatii, performantei, valorii si serviciului. Co-fondatorii Gary Burrell si Dr. Min Kao expun produsele noastre inovatoare in lobby-ul sediului nostrum central din Olathe, Kansas.
Ce a inceput in 1989 ca o sedinta de brainstorming la care au participat a mana de ingineri in jurul unei machete a evoluat si a devenit un efort comun a mii de colegi.

Tinta lui Garmin, asa cum a fost de la inceput, este una simpla: sa creeze sisteme de navigare si comunicare care sa imbunatateasca viata clientilor nostri. Produsele noastre inovatoare acopera o arie variata de interese: automobile, aviate, marina, fitness, recreatie in aer liber si aplicatii wireless.

Garmin a crescut pentru ca a crezut in mediul cooperativ: noi ne desenam, producem, promovam si vindem produsele. Daca cereti detalii despre un produs este foarte posibil sa gasiti ingineri, designeri, artisti, scriitori si agenti de vanzare care va pot impartasi o opinie despre produsul respectiv.

Investitia in inovatie a fost pilonul succesului lui Garmin. Echipa initiala de cativa ingineri a crescut la o forta de munca de 1000 oameni in 10 ani. Acest numar s-a dublat in urmatorii 4 ani si a ajuns la 4000 in 2006. In 2007 toti angajatii Garmin din lume ajungeau la 7000, iar extinderea in Europa si Asia nu parea sa vrea sa isi incetineasca ritmul.
 Noi ne gandim la consumator cand scoatem un produs nou. Linistea la volan sau intr-o calatorie incepe cu un meniu usor de folosit, optiuni logice si caracteristici intuitive. Produsele pentru automobile ajuta soferul sa ajunga la destinatie cu minimum de efort in  timp ce se bucura cat mai mult de ceea ce in jurul sau, iar unitatile maritime pun la dispozitie harti detaliate cu date esentiale pentru traseu .Tehnologia de aviate pune la dispozitie intr-o clipa pilotului tot ce are nevoie.
Aparartele dedicate fitness-ului fac fiecare pas din exercitiu mai efficient.
Produsele destinate persoanelor ce iubesc miscare in are liber (ciclisti, camperi ) ofera toate optiunile si sunt disponibile in permanenta cu informatii folositoare.
Aplicatiile wireless aduc gps-ul direct la telefonul dvs mobil
In masina inchiriata sau la magazin, cei care folosesc prima data un aparat Garmin realizeaza repede cantitatea de informatii care poate fi continuta intr-un aparat cum noi nu doar producem si vindem, noi si traim in stilul Garmin.
 De la aviatie la marina, automobile la fitness, solutii wireless la recreere in aer liber, angajatii Garmin sunt in aer, pe apa, in padure, in spatele volanului si la alergat. Ne gandim in fiecare moment cum sa ne adaptam si sa inovam.
La Garmin nu stii cum se va naste urmatoare idée extraordinara. Dar stii ca urmeaza sa vina, pact, portabil.