ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Despre NoiATVRom s-a nascut din pasiunea pentru aventura si dorinta de a iesi din cotidian!

De 15 ani, ATVRom inseamna libertate, adrenalina, grupul tau de prieteni, distractie in aer liber!

Iar DA-TE CU NOI, nu este doar un simplu slogan! A devenit in timp un mod de viata!

CINE ESTE ATVRom - cel mai mare reseller de vehicule off-road si on-road din Romania. Compania noastra comercializeaza ATV-uri, SXS-uri, motociclete, scutere, skijet-uri, snowmobile, roadstere, dar si piese de schimb, accesorii si echipamente.

Am adus in joc cele mai importante branduri de profil: CFMOTO, KTM, GASGAS, HUSQVARNA, FANTIC, CAN-AM Bombardier, POLARIS, INDIAN, KAWASAKI, APRILIA, LINHAI, TGB, VESPA, PIAGGIO, YADEA si lista ramane deschisa.

Iar FOX, SHIFT, LEATT, AIROH, LS2, INDIAN, GAERNE, FORMA, 100%, ACERBIS, POD sunt doar cateva dintre numele pe care le-am dat SIGURANTEI tale. Si pentru ca pretentiile tale cresc continuu, am dezvoltat si piata de accesorii, astfel incat atunci cand cumperi un produs, acesta sa poata fi multifunctional. Accesorizarile sunt multiple, la fel si intrebuintarile! Asadar, fie ca vrei sa scapi de plictiseala, tanjesti dupa relaxare, sport, natura, activitati antrenante, competitii, vanatoare, pescuit, fie dupa un ajutor la munca campului, transport sau carat, avem solutia pentru tine!

Te asteptam in magazinele noastre din toata tara!

© 2022 atvrom.ro Toate drepturile rezervate