ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Cycle-ergo iti alege motociclete potrivita


Cycle-ergo iti alege motociclete potrivita
  11.01.2011

Idee interesanta a unui site englez care permite unui potential rider sa-si faca o idee despre ergonomia unei motociclete in functie de constitutia sa fizica. Cu alte cuvinte, Cycle-Ergo interpreteaza toate datele care privesc trupul riderului atat in pozitia de pilotare cat si in cea de repaus.

Dupa ce se introduc informatiile depsre motocicleta si alte date de acest gen, se pot face si comparatii intre doua modele moto, apasand butonul Compare with a 2nd Motorcycle.

Celelalte optiuni permit evaluarea pozitiei de pilotare, a celei de repaus si, de asemenea, posibilitatea de a afla cum se poate regla inclinarea ghidonului, inaltimea seii, tinand cont de constitutia fizica (se iau in calcul variabile precum lungimea, flexarea membrelor). Se pot constata nuante diferite la acelasi model care suporta imbunatatiri (ex. Triumph 1050 Speed Triple 2010 si 2011), in sensul ca se pot observa diferente intre un pilot scund care piloteaza Triumph pe circuit si un pilot inalt care piloteaza o sportiva compacta, se precizeaza pe site-ul cycle-ergo.com.

Se pare ca acest site ofera destul de multe informatii celor care vor sa afle in ce masura li se potriveste o anumita motocicleta... sau nu.

Tag-uri

motociclete,

© 2022 atvrom.ro Toate drepturile rezervate