Atvrom - Termeni si Conditii

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Termeni si ConditiiCumparatorul are dreptul de a returna produsele fara nici un motiv in termen de 10 zile de le primirea acestora, conform prevederilor OG . nr. 130/2000 Dreptul de Retur in 30 de zile este valabil atat pentru persoanele fizice cat si pentru persoanele juridice ce au achizitionat produse de la ATVRom.

Returul produselor se poate face doar prin serviciul de curierat agreat, Fan Courier sau in unul dintre showroomurile ATVROM. In cazul returului prin curier, costurile de transport sunt suportate de catre cumparator si vor fi scazute din valoarea ce trebuie returnata cumparatorului. In cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, nu se poate returna decat un singur produs desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate. Produsele returnate trebuie s? fie insotite de certificatul de garantie in original si copie a facturii de achizitie. Pasii care trebuie urmati: - Atasarea obligatorie a facturii (copie) si certificatului de garantie al produsului (original); Inainte de a trimite produsul, va rugam sa va asigurati ca pe colet este aplicata o eticheta care sa contina urmatoarele informatii: Expeditor: Nume Prenume Adresa: Str. Nr. Oras, Judet Destinatar: SC Moto Class Company SRL, Splaiul Unirii 168, Bl. T1, Parter, Bucuresti, Sector 4. Numar Retur: **** Inlocuire sau retur bani In functie de optiunea cumparatorului, banii proveniti din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs sau se pot returna in termen de maxim 14 zile de la primirea produsului de catre ATVRom, in contul indicat la completarea formularului.

Nu se pot returna produse aflate in una sau mai multe dintre urmatoarele situatii: Produsul nu mai are ambalajul original complet in care a fost livrat; Etichetele de identificare sunt deteriorate sau lipsesc; Echipamentele sunt folosite, zgariate sau deteriorate. De retinut: In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse. De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate). Dreptul de Retur in 30 de zile nu afecteaza in nici un fel drepturile legale de retur in 10 zile in cazul comertului la distanta. Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

Garantia produselor este de 24 de luni de la data achizitionarii. Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru,beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. In cazul certificatelor de garantie emise de producatori, produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat showroom mentionat in certificat. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei. Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii pe adresa office@atvrom.ro.


Generalitati

In aceasta pagina gasiti informatii despre conditiile de utilizare ale site-ului www.atvrom.ro
Aceste conditii se aplica orcarei persoane (vizitator) care viziteaza/acceseaza acest site.
Neacceptarea acestor conditii de utilizare obliga vizitatorul sa inceteze vizitarea sitului.. Acesarea site-ului implica asadar acceptarea tuturor termenilor si conditiilor prevazute in aceasta pagina.


Reguli de securitate:

Nu sunt permise:

  • incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul informativ acestui site
  • copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau in varianta printata, a materialelor si informatiilor existente pe acest site
  • incercarea de moificare,stergere, a informatiilor publicate prin eventuala accesare a unei vulnerabilitati ale platformei tehnice
  • incercarea de a disturba functionarea corspunzatoara a serverelor prin metode de gen hacking
  • folosirea adreselor de mail publicate pe site in scopul de spaming sau alte scopuri fara a avea acordul atvrom sau a proprietarilor acestor adrese
  • folosirea numelui atvrom.ro si precum si denumirile serviciilor oferite prin intermediul site-ului in orice mod care creeaza in mod eronat impresia ca exista o legatura directa intre persoana care utilizeaza aceste nume sau denumiri si atvrom.ro (confuzie voita).

Despre linkuri

Linkurile postate sub forma de "anunturi google" sau in regim de link exchange nu atrag dupa sine in nici un fel responsabilitatea ATVROM asupra continutului acestora.


Materialele si informatiile de pe de www.atvrom.ro

Continutul acestui site (texte, grafice,informatii tehnice vehicole, etc) actual si viitor apartin atvrom.ro constituind propietate intelectuala.

Acest continut implica un consum substantial de timp, bani sau alte resurse si trebuie respectat ca atare. Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indeferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al atvrom.ro Este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal. Pentru a cere acordul de folosire a continutului in alte scopuri va rugam sa ne contactati pe adresa office@atvrom.ro


Modificarea conditiilor de utilizare, a preturilor produselor sau a serviciilor oferite de atvrom.ro

ATVROM isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, sau a conditiilor de utilizare, cu sau fara o notificare prealabila.Preturile afisate pe site se pot modifica oricand, preturile afisate in orice moment neavand o valoare contractuala.


Nota finala

Nerespectarea acestui regulament poate atrage dupa sine raspunderea civila sau penala conform legislatiei in vigoare in Romania.

Orice situatie neprecizata in acest acord de utilizare necesita consultarea si acordul prealabil atvrom.ro. Pentru orice alte intrebari sau nelamuriri, contactati-ne la office@atvrom.ro


Politica de livrare a produselor:

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare. Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei. Cumparatorul va primi la livrare pentru fiecare Bun care beneficiaza de garantie un certificat de garantie cu toate detaliile centrului de service care asigura reparatiile pe durata termenului de garantie. Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului). Mai multe detalii se poate sa vizualizati aici: https://www.atvrom.ro/warranties


Politica de retur/anulare

Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit. Asigură-te ca produsul nu este protejat de parole setate de tine și că ai șters eventualele conturi pe care le-ai definit, astfel încât produsul să nu contina nici o data cu caracter personal si sa poată fi adus la software-ul inițial.

Returul se face cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/ distribuitor) și toate documentele cu care a fost livrat produsul. Produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat și însotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat. Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate. Poti returna foliile pentru tablete, telefoane mobile și eBook readere doar dacă nu le-ai folosit.

Returul se face cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/ distribuitor) și toate documentele cu care a fost livrat produsul.

Produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat și însotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat.

Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.

Poti returna foliile pentru tablete, telefoane mobile și eBook readere doar dacă nu le-ai folosit.

Poți returna becurile, lanternele, prelungitoarele, prizele, bateriile, acumulatorii si incarcatoarele, doar daca sunt sigilate.

Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.

In cazul in care produsul se returneaza in Showroom si modalitatea de plata a fost transfer bancar, returul banilor se face tot prin transfer bancar, si nu in numerar la casierie.

Nu se accepta la retur in showroom produsele de mari dimensiuni, care necesita conditii speciale de manevrare si depozitare, cum ar fi electrocasnice mari, incorporabilele, piesele de mobilier, saltele, decoratiuni, covoare, boilere, sisteme sanitare, produse pentru iluminat, produse din categoria Auto (anvelopele, jantele, electrică auto, întreținere și cosmetică auto), materialele de constructii etc.


Politica de confidentialitate si Informatii privind siguranta datelor clientilor

Se poate sa vizualizati mai multe detalii la acest link: https://www.atvrom.ro/gdpr.

© 2019 atvrom.ro Toate drepturile rezervate