Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Z2-S CombatLight ameteste intrusii


Z2-S CombatLight ameteste intrusii
  13.07.2010

Z2-S. Oare Rambo ar fi folosit-o? Dupa nume, pare a fi cine stie ce dispozitiv sofisticat, dar este doar o lanterna, ultima adaugata la colectia "CombatLight".

Desi de regula lasam informatiile legate de pret la final, acum o sa facem o exceptie si va spunem ca respectiva lanterna costa 139 dolari. Da, este un pret cam mare pentru un dispozitiv atat de mic, dar totusi....producatorul SurFire spune ca are o capacitate de 8 ori mai mare decat orice alta lanterna standard si dispune, de asemenea, de un “modul strobo” care permite lanternei sa “clipeasca” la o anumita frecventa pentru a “ameti” efectiv pe orice potential intrus.

CombatLights are un design care o face usor de manevrat si, datorita zonelor acoperite cu material cauciucat, nu este deloc alunecoasa, in cazul in care sunteti nevoiti s-o utilizati cand aveti manusi sau mainile umede. De asemenea, nu ocupa spatiu prea mare, poate fi luata peste tot, dupa cum specifica producatorii pe site-ul surefire.com. Va lasam pe voi sa decideti daca merita cei 139 de dolari de care va spuneam.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate