ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania Campanie Colinda cu noi

Colectia toamna/iarna 2011 este un Triumph


Colectia toamna/iarna 2011 este un Triumph
  21.10.2011

Triumph se pregateste pentru sezonul toamna/iarna 2011 si a lansat colectia pentru riderii de motociclete. Accesoriile de imbracaminte sunt moderne, dezvoltate cu cele mai noi tehnologii si dispun de un design deosebit, fie ca sunt din categoria echipamentelor de protectie sau casual.

Piesa de rezistenta din colectie este Triumph Light Sympatex, o jacheta cu un aspect original datorat LED-urilor cu care este prevazuta si care sporesc siguranta si vizibilitatea pe timpul noptii.  LED-urile primesc putere de la o baterie mica incorporata in jacheta, la nivelul pieptului. Pe langa acest aspect deosebit, Sympatex este confectionata dintr-un material rezistent la umezeala, respirabil si rezistent la curentii de aer, Cordura DuPont Airtex. Pentru ca este un accesoriu destinat motociclistilor, jacheta este prevazuta cu protectii detasabile la umeri si coate.

Pentru cei care iubesc aventura, Triumph vine cu un compleu Kalahari, jacheta si pantaloni, ce poate fi utilizat atat pentru trasee urbane cat si off-road. Cu membrana interioara impermeabila care tine de cald, jacheta are la exterior material 600 denier Cordura, iar straturile de la umeri si coate sunt intarite pentru a creste rezistenta la abraziune si rupere.

Spitfire si jacheta Harrier sunt doua propuneri care se adreseaza motociclistilor mai sportivi. Harrier este confectionata din piele, cu protectie la umeri, coate si insertii reflectorizante pentru o vizibilitate sporita. Spitfire este din material textil, rezistent la abraziue, impermebil si are o multime de buzunare potrivite pentru depozitarea obiectelor personale.

Din colectia de toamna Triumph mai fac parte si accesorii casual, tricouri din bumbac si jachete simple
, pentru uz zilnic.

Tag-uri

motociclete, jacheta,

© 2022 atvrom.ro Toate drepturile rezervate