ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

De ce sa iti iei cizme Gaerne GX1 Goodyear


De ce sa iti iei cizme Gaerne GX1 Goodyear
  24.04.2019

Brandul Gaerne este popular in randul pasionatilor de cross si enduro, iar ca rezultat al experientei in fabricarea de cizme moto pentru off road promite produse de calitate superioara. Colectia Gaerne GX1 Goodyear se distinge prin tehnologia implementata in procesul de fabricare si care asigura performante si protectie sporita la purtare.

Modelele de cizme Gaerne din aceasta gama se individualizeaza si prin designul modern care contribuie la confort maxim. Producatorul italian a avut drept obiectiv prin crearea acestei linii de cizme moto imbunatatirea aderentei si a confortului termic. Cizmele sunt realizate din piele durabila de inalta calitate si vin prevazute cu un sistem de inchidere usor de folosit bazat pe patru catarame din aliaj usor. Compusul de cauciuc special utilizat pentru talpa garanteaza aderenta superioara pe orice suprafata si are rol in cresterea confortului la purtare. Modelele de cizme GX1 Goodyear sunt disponibile pe mai multe culori atractive, astfel incat se vor potrivi foarte bine cu restul echipamentului pentru a ii multumi pe riderii interesati atat de performante, cat si de look.

Cu performante greu de egalat, cizmele Gaerne se disting pe piata prin raportul excelent pret versus calitate. Profesionistii care aspira la rezultate pe traseele dirt se pot baza cu incredere pe modelele colectiei GX1 Goodyear.

 

Tag-uri

cizme moto, gaerne, gaerne gx1 goodyear, off road, cross, enduro,

© 2022 atvrom.ro Toate drepturile rezervate