ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania Campanie Colinda cu noi

Gama de motociclete 2022 CFMOTO NK - look si dotari moderne


Gama de motociclete 2022 CFMOTO NK - look si dotari moderne
  08.02.2022

Oricine vrea o motocicleta de strada manevrabila si distractiv de pilotat se poate orienta catre lineup-ul CFMOTO. Gama de street bike-uri CFMOTO NK include modele de cilindree diferite, de la modelul entry-level 150NK pana la cel midsize, 650NK, astfel incat aveti sansa sa descoperiti motocicleta potrivita, fie ca sunteti rider incepator sau experimentat.  Designul a fost conceput de Kiska, acelasi studio care a creat si designul motocicletelor KTM. Pretul accesibil si calitatea excelenta a componentelor fac ca modelele de naked bike CFMOTO NK sa concureze cu succes cu motociclete din categorii de pret superioare. 

CFMOTO 150NK este o motocicleta destinata riderilor A2. Beneficiaza de sistem ABS de la Continental si vine echipata cu un motor monocilindru, 149.5 cc, in 4 timpi, racit cu lichid si cuplat la o cutie cu 6 viteze. 

CFMOTO 250NK ofera o plimbare agila si detine un motor potent care ofera eficienta de consum excelenta. Imbunatatirile tehnice ofera o pilotare lina, iar caracterul sporty o recomanda pentru toti cei care cauta o modalitate mai rapida si economica pentru a tranzita strazile aglomerate. Motorul 249 cc, 4 timpi, 1 cilindru, DOHC este conform normelor Euro 5. Riderul poate opta pentru modurile de putere Sport/Eco. 

CFMOTO 300NK se remarca prin motorul 292 cc, iar la nivel de sasiu vine inzestrat cu furca telescopica inversa Φ37 pe fata si cu frane pe discuri puternice (1 disc, Φ292mm, etrier cu 4 pistoane pe fata si disc Φ220mm, etrier cu un singur piston pe spate). Acest naked bike cu look agresiv ofera manevrabilitate crescuta si un raport pret versus calitate deosebit. 

CFMOTO 400NK promite sa atraga priviri admirative la fiecare iesire in trafic, fiind unul dintre cele mai atractive modele de pe segmentul sau. Este un model practic si prietenos cu riderul, prin prisma comportamentului la navigarea prin jungla urbana si pe autostrada. Rapid si cu raspuns prompt, 400NK reprezinta o propunere tentanta in categoria sub-500 cc. 


CFMOTO 650NK se afirma prin motorul cu 2 cilindri in linie, pe racire cu lichid, 649 cc, construit in-house de CFMOTO. Pachetul standard include cutie cu 6 viteze, furca telescopica KYB pe fata si mono-suspensie KYB pe spate, plus frane pe discuri. La acestea se adauga jante din aluminiu, anvelope Pirelli si sistem Continental AG.  Puteti considera ca modelul 650NK din familia de motociclete CFMOTO este o alegere inspirata pentru deplasari in oras si in afara lui, la bordul caruia va asteapta plimbari pline de adrenalina. 

Gama de motociclete CFMOTO este disponibila si pe ATVRom Bucovina

Tag-uri

motociclete cfmoto, naked, sport street, streetbike, cfmoto 650nk, cfmoto 250nk, cfmoto 300nk,

© 2022 atvrom.ro Toate drepturile rezervate