ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Rezultate CFMOTO la Raliul Albaniei


Rezultate CFMOTO la Raliul Albaniei
  14.06.2022

Raliul extrem de provocator din Albania se apropie de final, concurentii mai avand de infruntat o singura etapa. Vineri, participantii la cursa cu ATV-uri au traversat peste 400 km pentru a ajunge la capitala albaneza, Tirana. Membrii echipajului CFMOTO Thunder Racing Team au marturisit ca scopul principal de astazi a fost sa ajunga teferi la linia de finis si sa isi mentina pozitiile in clasament.

„A fost o zi foarte distractiva. Prima sectiune de viteza a fost stancoasa, asa ca am pilotat cu grija, nu ne-am grabit. Nu am intampinat dificultati de navigatie. Pot spune chiar ca mi-a placut, a fost o cursa usoara”, a declarat racerul de quad-uri Adomas GanĨierius dupa competitia de vineri.

Riderul a mai precizat ca intre prima si a doua sectiune a zilei a fost o legatura de 90 km, in principal doar off-road. Le-a luat sportivilor in jur de doua ore si jumatate sa parcurga aceasta distanta, aceasta portiune fiind chiar mai obositoare decat zona de viteza.

„A doua sectiune de viteza a zilei a fost majoritat de downhill si tot timpul a trebuit sa am in vedere ca trebuie sa incetinesc. Mecanicii urmeaza sa rezolve problema cu cilindrul care a pierdut scanteia cand am strabatut o zona cu apa; in rest, totul pare in regula”, a concluzionat Adomas GanĨierius, subliniind ca nu au existat alte defectiuni la modelele de ATV-uri CFMOTO de concurs in afara de aceasta intamplare minora.

Un alt rider CFMOTO Thunder Racing, Antanas Kanopkinas, a spus ca runda a fost, deopotriva, uda si interesanta: „Azi a fost destul de interesant. Apropo, legatura a putut fi facuta si ca sectiune de viteza. In orice caz, pe scurt, a fost o zi umeda cu numeroase balti pretutindeni”.

Dupa finis, A. Kanopkinas a adaugat ca obiectivul major a fost sa ajunga in siguranta si fara daune la vehicule, pentru a-si pastra pozitia in clasament. Totusi, experimentatul rider nu se grabeste sa sarbatoreasca, deoarece mai este o zi, chiar daca una scurta, si inca nu este vreme pentru relaxare.

Sambata, riderii au de completat o etapa care incepe si se termina la Tirana. Va fi cea mai scurta zi a competitiei, cu un traseu sub 100 km. Toti concurentii stiu ca raliul se incheie doar dupa ce trec de linia de finis, asa ca indiferent ca va fi o zi scurta, surprizele nu sunt un lucru care poate fi exclus.

Tag-uri

atv cfmoto, competitie,

© 2022 atvrom.ro Toate drepturile rezervate