ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania Campanie Colinda cu noi

CFMOTO 300CL-X, un naked street bike pentru generatia tanara


CFMOTO 300CL-X, un naked street bike pentru generatia tanara
  13.09.2022

300CL-X este un street bike cu stil neo-retro, o versiune de capacitate mica a lui 700CL-X. Motocicleta CFMOTO entry-level dispune de tehnologie avansata si a fost conceputa pentru a livra pura distractie pentru riderii A2.

CFMOTO 300CL-X mosteneste ADN-ul familiei, fiind un model similar lui 700 CL-X Heritage si vine echipat cu rezervor de capacitate 14.5 litri.
Datorita inaltimii seii de 795 mm si greutatii de 155 kg, acest model este cel mai usor din clasa 300cc. Detine scaun de plus, setare ergonomica in pozitie verticala, management optimizat al motorului NVH pentru mai putin zgomot/vibratii/caldura.

CFMOTO 300CL-X se bazeaza pe un motor monocilindru, 292cc, in 4 timpi, pe racire cu lichid capabil sa dezvolte 27.5 cai putere (20.5 kW).
Aceasta motocicleta CFMOTO este disponibila cu doua scheme de culoare atractive: Nebula White si Nebula Black.

Pachetul cuprinzator de dotari include:

  • ambreiaj CF-SC - are rolul de a facilita o trecere lina de la o viteza la alta si de a asigura reducerea impactului la franarea motorului, imbunatatind siguranta si confortul la pilotare.
  • suspensii moderne, amortizoare de ultima ora
  • frana fata cu un singur disc Φ292 mm, opus la 4 pistoane
  • frana spate cu un singur disc flotant Φ220 mm, etrier cu un piston
  • jante din aluminiu
  • ABS
  • faruri LED complete - „elementul X” instant recogniscibil sub forma farurilor LED frontale si a stopurilor creeaza echilibrul perfect intre eleganta si putere in timp ce asigura un plus de siguranta oferind vizibilitate ridicata.
  • estetica fascinanta - CFMOTO 300CL-X este agil, elegant si versatil. Acest naked street bike de cilindree mica are un design bazat pe fuziunea intre modern si clasic, cu linii curate si elemente expuse, gandit pentru tanara generatie de rideri si care exprima o atitudine dinamica si o atentie crescuta in ceea ce priveste stylingul.

Gama de motociclete CFMOTO este disponibila si pe ATVRom Bucovina

Tag-uri

motociclete cfmoto, cfmoto 300cl x, motocicleta entry level, motocicleta 300cc, naked, street bike, cfmoto,

© 2022 atvrom.ro Toate drepturile rezervate