Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Cectek se lupta sa-si legalizeze quadricicleta in Canada


Cectek se lupta sa-si legalizeze quadricicleta in Canada
  26.05.2010

Antreprenorul canadian, CMI-CECTEK, planifica sa lanseze pe piata o noua motocicleta pe patru roti, cu un design inovator, destinata uzului on-road. Conform producatorului, pretul, siguranta si economia de combustibil, vor fi elemente inovatoare pentru acest domeniu. Cu toate acestea, se pare ca lansarea este momentan blocata de anumite diferente de opinie cu regulile de transport din Canada.

Cei de la CECTEK doresc modificarea legislatiei, pentru a cuprinde in definitia data motocicletelor si cele pe patru roti, nu numai cele pe doua roti. Conform producatorului, quadricicleta lor indeplineste aceleasi standarde de siguranta ca si Bombardier Can-Am Spyder, diferenta fiind ca are o roata in plus.

CMI-CECTEK comercializeaza doua modele de ATV-uri: Quadrift si ESTOC. Fiecare este echipat cu un motor de 500 cmc, cu racire cu lichid, cu injectie si transmisie automata. Motocicleta lor pe patru roti sau quadricicleta poate atinge o viteza de 130 km/h.

"Motocicleta noastra pe patru roti nu este nici un ATV, nici o masinuta de golf, nici un vehicul cu viteza mica. Pe drumurile din Europa nu a intampinat niciun fel de probleme. De ce ar trebui sa fie interzis in Canada?", a declarat presedintele companiei.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate