Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Campionul drifturilor, atv Cectek Quadrift 500 EFI


Campionul drifturilor, atv Cectek Quadrift 500 EFI
  16.02.2010

Desi Cectek este o companie specializata in producerea de vehicule ATV agricole, aceasta a facut o treaba buna prin crearea modelului de strada Quadrift 500 EFI, care a obtinut chiar si un nou segment de piata. Acestia au creat un nou concept fara a face compromisuri in legatura cu performanta si calitatea.

Acest model are un motor cu o capacitate de 497cc, un singur cilindru, in 4 timpi, o singura axa cu came, 4 valve pe cilindru si racire pe lichid. Dezvolta o putere 30kw la o rotatie de 6500rpm si un cuplu maxim de 44Nm la 4500rpm. Beneficiaza si de injectie EFI (multipunct cu ‘’closed loop’’) cilindrul are diametrul de 90 iar cursa pistonului este de 78mm.

Centrul de greutate este amplasat jos si astfel ajuta la manevrarea mult mai buna, cu ajutorul motorului puternic avand senzatia ca ai racheta ta proprie. Aprinderea este electronica CDI cu TPS, iar pornirea este electrica si manuala. Cutia de viteza este automata cu treapta pentru marsarier.

Cel mai interesant element al acestui model este fara indoiala optiunea Drifting Transmission. Daca treci pe modul drift, cu siguranta ca adrenalina isi va face aparitia. Suspensiile sunt independente cu amortizoare ajustabile, franele au disc dublu 250 mm in fata si spate, iar intrega experienta este transmisa pe un ecran LCD care afiseaza parametrii necesari conducerii. Sasiul este intitulat "UCS" care inseamna Ultra Secure Chassis.

Asadar, acest model este cu siguranta o jucarie ideala, pe care o puteti achizitiona si prin ATVROM, la un pret de 8990 euro.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate