Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Si cainii se pot plimba cu ATV-ul


Si cainii se pot plimba cu ATV-ul
  06.10.2010

Este cel mai bun prieten al tau si nu vrei sa aiba de suferit atunci cand il scoti la plimbare cu ATV-ul. Nu conteaza ca este mai durduliu, sau are dimensiunile unui dog german Arlechin. El va sta confortabil si se va bucura de orele petrecute cu tine.

Suportul pentru animale  este prevazut cu suporti de prindere, care-l fixeaza perfect pe ATV, fie in partea din fata sau in spate si nu va pune, sub nicio forma, in pericol viata catelului. Moale si confortabil, respectivul “pat” ii ofera animalului toate conditiile pe care le-ar avea acasa, pe canapeaua din sufragerie si-i permite sa se lafaie in voie in timp ce admira peisajul. Confectionat din material textil de buna calitate, se poate curata foarte usor, dupa fiecare utilizare, astfel ca de fiecare data cand va iesi la plimbare, catelul va da din coada de bucurie ca sta pe un “pat” curat, spalat si parfumat.

Pentru doar 80 de euro, nu veti mai fi nevoiti sa va despartiti nici macar o secunda de cel mai bun prieten, iar el va aprecia, cu siguranta, acest lucru.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate