ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Kit 3 Bluetooth performant pentru Nolan


Kit 3 Bluetooth performant pentru Nolan
  31.10.2011

Daca n-ai Bluetooth, nu existi, frate. Tehnologia evolueaza, tine pasul cu ea. Asa zic toti si asa au zis si cei care au scos pe piata accesoriul Kit 3 Bluetooth proiectat special pentru castile Nolan. Accesoriul este compatibil cu casca moto, are un impact minim asupra aerodinamicii acesteia si este extrem de usor de folosit.

De 6 ani, pe piata este disponibil sistemul de comunicatii N-Com creat pentru castile Nolan, dar acum, noul N-Com Bluetooth se adreseaza in special riderilor care cauta tehnologie avansata. BT3 este dotat cu radio FM, poate stoca pana la 6 posturi de radio preferate, cu o calitate ridicata a receptarii sunetului. Accesoriul favorizeaza si conversatiile cu persoane aflate pe alte motociclete aflate la o distanta de 500 de metri, aflate in camp deschis. In cazul in care conexiunea se pierde, sistemul se activeaza imediat ce motocicleta intra in raza de actiune.

BT3 dispune, de asemnea, de doua functii importante, telefon si GPS care-l ajuta pe rider sa initieze convorbiri si sa se ghideze in trafic. Dispozitivul BT3 poate fi usor configurat si actualizat la un computer prin cablu USB datorita unui program special, N-Com Wizard cu ajutorul caruia se pot face setarile audio, posturile radio.

Asadar, cu ce vine Bluetooth Kit3? Conexiune prin Bluetooth cu pasagerul, telefonie mobila, MP3 A2DP, sistem de navigatie prin satelit.

Tag-uri

casca, moto, motociclete,

© 2022 atvrom.ro Toate drepturile rezervate