Back to old version

Urmatoarele optiuni sunt obligatorii:

Fantic XTF 1.5 Carbon Factory

8.815 €
(+TVA)
52.845 RON
(TVA inclus)
SEAP   Solicitare publicare produs in SEAP
Solicitare cerere de fonduri Europene   Solicitare cerere de fonduri Europene
Centru de inchiriere   Centru de inchiriere

Calculator rate online

de la RON lei/luna( luni ).

Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect etc.) de imaginile produselor livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate pe site.


Descriere

Fantic XTF 1.5 Carbon Factory este cea mai usoara (19.9 kg) bicicleta electrica de tip mountain bike de pe piata. Detine o baterie 720 Wh si motor 90 Nm. Face parte din lineup-ul E-MTB Trail al producatorului italian si ofera manevrabilitate si agilitate de neegalat. Durata nelimitata de viata a bateriei le va permite celor mai ambitiosi pasionati ai sportului sa urce la altitudini ametitoare si, in acelasi timp, sa se distreze. Modelul de e-bike XTF 1.5 Carbon Factory este echipat cu motorul BROSE S MAG proiectat pentru a face fata celor mai competitivi concurenti de pe segmentul sau. Motorul cantareste doar 2.8 kg, livreaza putere instanta si mai mult control pe teren abrupt, iar riderul nu va intampina rezistenta nici chiar atunci cand motorul este oprit. Este extrem de silentios, fara vibratii si permite un cuplu de 90 Nm (cel mai avansat de pe piata).
Alte specificatii: baterie Fantic Integra, Lithium Ion, 36 Volt, 720Wh; cadru Carbon; display multifunctional Brose-All Round 4; sa Sella Italia SLR Boost, ghidon plat FSA KFX UD Carbon 760mm-31,8.

Bicicleta Fantic de vanzare. Garantie 2 ani
Disponibil rate / leasing

Test RideContact