Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Un austriac beat se plimba cu ATV-ul intr-un hotel


Un austriac beat se plimba cu ATV-ul intr-un hotel
  03.06.2010

Iata un exemplu concret de ce nu trebuie sa te urci pe ATV dupa ce ai baut cateva beri. Conform unei stiri publicate de Austrian Independnt, dupa ce a consumat 6 beri, un austriac s-a gandit sa faca o plimbare prin....holul unui hotel. In timp ce facea cateva ture prin receptia hotelului s-a mai gandit sa faca si mici pauze pentru a poza pentru cei interesati. Si pentru ca nu a vrut sa se opreasca doar aici, austriacul a iesit din hotel si s-a indreptat catre parcarea acestuia, unde erau cateva motociclete. Rezultatul a fost iminent. Acesta a intrat in motocicletele care probabil se uitau amenintator la el, creand pagube de zeci de mii de euro in total.

Intreg evenimentul a avut loc in hotelul Strasen din Tyrolia de Est, iar petrcaretul nu era un pusti oarecare, fiind un om in toata firea, in varsta de 40 de ani. Oficialitatile au declarat ca niciunul din cei 14 angajati ai hotelului nu a fost ranit.

La sfarsitul "spectacolului", austriacul a ales sa plece pe jos spre casa, moment in care a fost prins de politie. Barbatul are de platit acum o factura consistenta si urmeaza sa fie acuzat si de cateva delicte rutiere.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate