Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Top 10 ATV-uri construite de amatori pentru trasee cu noroi


Top 10 ATV-uri construite de amatori pentru trasee cu noroi
  31.07.2014

Pentru riderii care masoara distractia unei zile pe traseu in functie de cantitatea de noroi cu care se intorc acasa, am alcatuit un top al celor mai originale creatii in domeniul sporturilor cu motor pentru curse pe trasee cu noroi. Can-Am, Arctic Cat, Polaris, indiferent de producator si de platforma, amatorii creativi nu cunosc limite si reguli atunci cand vine vorba de distractie. Iar cum construirea celor mai radicale ATV-uri si UTV-uri este un joc al mandriei propriei creatii si al originalitatii, ramaneti cu noi pentru cateva minute pentru a vedea cele mai trasnite inventii si tuning-uri din ultima vreme.

1. Caged

Top 10 ATV-uri construite de amatori pentru trasee cu noroi - 1

Prima masinarie din topul nostru este un ATV pe nume Caged. Acest ATV Can-Am a fost construit sa uimeasca in competitia Bad 2’da Bone si inca se vorbeste despre el la intrunirile de profil si in cercurile amatorilor de trasee cu noroi.

2. UTV High Lifter Rescue Rig

Top 10 ATV-uri construite de amatori pentru trasee cu noroi - 2

Aceasta bestie mecanica a fost construita pentru traseele de curse prin noroi special amenajate pentru a recupera ATV-urile si UTV-urile avariate. Detinut de firma High Lifter, acest UTV are virare pe toate cele 4 rotile, ceea ce ii permite o manevrabilitate excelenta, chiar si in cele mai greu accesibile zone de pe traseu.

3. Honda Hi-Fi

Top 10 ATV-uri construite de amatori pentru trasee cu noroi - 3

Atunci cand va plimbati prin parcurile dealerilor fara indoiala puteti vedea masinarii incredibile, dar acest Honda atrage atentia in mod special datorita design-ului radical care il distinge fata de alte modele.

4. Ranger Crew 6x6

Top 10 ATV-uri construite de amatori pentru trasee cu noroi - 4

Acest side-by-side radical este proiectat pentru transportul a 4 persoane si ofera tractiune 6x6 si un pat de transport incapator in partea din spate, ceea ce il face potrivit pentru orice sarcina la care v-ati putea gandi. Asta in cazul in care va ganditi sa il folositi si la altceva decat distractie. In caz contrar, el garanteaza zile intregi de aventuri pe traseele cele mai dificile pentru dumneavoastra si prietenii.

5. Arctic Cat - asa cum nu ati mai vazut

Top 10 ATV-uri construite de amatori pentru trasee cu noroi - 5

Chiar daca Arctic Cat are propria gama de ATV-uri pentru trasee cu noroi, unii simt nevoia sa incalce regulile si sa creeze ceva rar intalnit. Acest ATV Arctic Cat a fost proiectat in acest spirit si este prevazut cu roti supradimensionate pentru orice traseu v-ati putea imagina.

6. Puterea poate avea si culoarea roz

Top 10 ATV-uri construite de amatori pentru trasee cu noroi - 6

Can-Am Renegade este un model simpatizat atunci cand vine vorba de rulare in noroi si creatia din poza de mai sus a fost facuta tocmai in acest scop. Culoarea roz ar trebui sa va anunte ca o doamna sau domnisoara pasionata de viteza si off-road conduce aceasta bestie mecanica.

7. Mini-ATV cu atitudine

Top 10 ATV-uri construite de amatori pentru trasee cu noroi - 7

Polaris Sportsman 90 este o masinarie perfecta pentru tinerii piloti, dar cand adaugati o inaltare de 30 cm, modificari la transmisie si Nitrous obtineti un ATV pentru orice varsta.

8. Old School

Top 10 ATV-uri construite de amatori pentru trasee cu noroi - 8

Acest ATV cu design old school are roti din otel similare cu cele folosite pe echipamentele agricole mai vechi. Se descurca de minune in noroi dar nu este la fel de fericit pe trasee off-road.

9. Sportsman cu design radical

Top 10 ATV-uri construite de amatori pentru trasee cu noroi - 9

Acest ATV este inca o dovada ca vehiculele Polaris constituie o platforma excelenta pentru a inova si a va pune imaginatia la joaca.

10. RZR dus la extrem

Top 10 ATV-uri construite de amatori pentru trasee cu noroi - 10

Posibil cel mai interesant vehicul pe care l-am vazut in ultima vreme este o creatie incredibila de la High Lifter Products. Aceasta masinarie a inceput ca un Polaris RZR 4 si acum este completat de o inaltare serioasa si un motor de 500 CP. Suna incredibil si are o imagine pe masura.

ATVROM - importator ATV Arctic Cat, Can-Am Bombardier, CFMoto, Goes, Kawasaki, Linhai, Suzuki, TGB, Yamaha

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate