Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

ATV-ul Arctic CAT TRV1000 H2 EFI Cruiser


ATV-ul Arctic CAT TRV1000 H2 EFI Cruiser
  01.03.2010

Functionalitate, performanta si manevrabilitate. Acestea sunt obiectivele principale care se ascund in spatele tuturor modelelelor Arctic Cat, iar cu ajutorul sistemelor Speedrack, "pisicile" sunt cameleonii lumii ATV-urilor. Cele doua modele TRV pot indeplini diferite sarcini fie ca un vehicul pentru pasageri sau ca un mini pickup.

Capul familiei TRV este modelul TRV1000 H2 EFI Cruiser. Este creat pentru a va oferi o "croaziera de neuitat" la bordul acestui ATV dotat cu diferite accesorii Arctic Cat. Dintre acestea enumeram: in spate este un compartiment ce poate fi incuiat si bancheta, manere incalzite pentru conducator si pasager, suport de prindere, parbriz din doua piese, oglinzi retrovizoare si suport pentru pahare. Pasagerul se va bucura si de un suport pe care isi poate odihni picioarele si un scaun foarte confortabil. Este dotat si cu jante si carlig de aluminiu care fac un contrast puternic si totodata interesant cu culorile disponibile. Sub toata aceasta prezentare, Cruiser are un motor puternic V-Twin EFI SOHC, racire cu lichid, 4 valve, care genereaza suficienta putere cat sa-ti tracteze camioneta pe un teren accidentat. Suspensiile independente sunt cu brat dublu in fata, iar garda la sol masoara 28 cm, astfel putand sa treci peste orice obstacol iti iese in cale.

Cuvantul cheie pentru gama TRV si implicit pentru modelul Cruiser 1000 este confortul. Spatiul disponibil este suficient si ofera senzatia de siguranta. Iar daca luxul nu este exact ceea ce cauti la un ATV, aceleasi modele TRV pot fi disponibile si intr-o versune standard cu un motor incepand de la 400 cc, avand sasiuri similare.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate