Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

ATVRom ia parte la aventura Baja 500


ATVRom ia parte la aventura Baja 500
  02.04.2019

România va participa la seriile est-europene Baja 500 în perioada 28-30 iunie. Cea mai așteptată cursă de rally raid din țara noastră se va desfășura la Buzău, iar în „Ziua de Dakar” a României, piloții vor avea drept provocare o probă specială care se va întinde pe distanța de 500 km. Categoriile acceptate sunt auto / SSV / moto / quad. La competiție vor putea lua parte deopotrivă rideri profesioniști și amatori. Evenimentul se bucură de sprijinul primăriei din Buzău.

Această cursă populară în rândul entuziaștilor de sporturi off road va fi onorată de o participare internațională numeroasă, cu piloți din Ucraina, Italia, Grecia, Bulgaria, Turcia și Israel etc. Înscrierea concurenților se realizează printr-un formular care poate fi descărcat de pe pagina oficială a evenimentului.

ATVRom, dealer autorizat de vehicule powersports (motociclete, ATV / SXS, roadstere, skijet, snowmobile...) prezent de peste 10 ani pe piața românească este mândru să se alăture raliului Baja 500 România în calitate de sponsor și partener oficial. Curioșii și susținătorii riderilor înscriși în întrecere vor avea ocazia să admire cele mai tari quad-uri, ATV-uri și side-by-side-uri, dar și motociclete. Este de asemenea un bun prilej pentru piloții de off road și pentru toți pasionații de a întâlni fani de peste hotare și de a se alătura comunității Baja, o aventură care a început peste ocean în urmă cu mai bine de 50 de ani.

Printre altele, la raliu va participa și bine cunoscutul prezentator TV, Dani Oțil. Cu o pasiune declarată pentru off road și numeroase întreceri enduro la activ, Dani Oțil va avea de această dată ocazia să își pună potențialul în valoare concurând la bordul unui SSV Polaris 1000 Turbo.

Promitem să vă ținem la curent cu cele mai noi știri despre evenimentul Baja 500 România!

ATVRom alături de directorul de curse Maurizio Bordon (dreapta) și o parte din echipa Baja 500 RO

ATVRom - Dă-te cu noi!

Tag-uri

baja 500 romania, sxs, off road,

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate