ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Kit de putere pentru ATV-uri


Kit de putere pentru ATV-uri
  16.04.2020

Performanta la rulare conteaza intotdeauna, fie esti posesorul unui ATV nou-nout, fie ca ai un model cu cateva sute de ore parcurse in off road. Importanta nu este doar viteza vehiculului tau 4x4, ci si eficienta si reducerea noxelor. Cei mai multi rideri sunt interesati in special de posibilitatea de a castiga un plus de putere. Asadar, daca ai in comun acest aspect, trebuie sa stii ca pe piata exista o gama larga de kituri de putere pentru ATV-uri, pentru orice model si brand.

Folosind un kit de putere de la un producator consacrat, poti creste numarul de cai putere in mod semnificativ, schimband doar cateva componente cheie. Puterea este determinata de cat de mult combustibil este „ars” si convertit in energie. Cu cat mai mult combustibil folosesti, cu cat mai mult oxigen este necesar. Poti inlocui fiecare piesa, insa uneori este suficient sa schimbi chiar si o singura piesa. Fiecare componenta a ATV-ului este in stransa relatie cu alte piese, asa ca nivelul de performanta va creste doar daca toate functioneaza in mod optim. In consecinta, daca iti doresti sa beneficiezi de un plus de putere la pilotarea ATV-ului, expertii recomanda alegerea unui kit de putere complet, care contine toate piesele proiectate special pentru a lucra impreuna.

Cum te ajuta un pre-filtru de admisie CVT? Acesta va adauga o protectie suplimentara pentru motorul in conditii de riding dure, filtrele blochand particulele. Instalarea este simpla si se realizeaza fara unelte.

Pentru ce kit de putere sa optezi pentru riding in teren mlastinos? Daca esti posesorul unui ATV / SxS de noroi, cum ar fi de pilda un model X mr sau Renegade din familia Can-Am, poti opta cu succes pentru un Snorkel Kit.

Atentie! Inainte de achizitiona un kit de putere, verifica daca acesta este compatibil cu ATV-ul din dotare!

Tag-uri

kit putere, atv, off road, accesorii atv, snorkel kit,

© 2022 atvrom.ro Toate drepturile rezervate