Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

ATV Electric Eco


  04.01.2010

Modelul electric de ATV E-FORCE este construit in SUA, mai precis in Ellicottville, New York. Acesta este primul ATV pentru adulti, in totalitate electric si cu zero emisiipoluante. Mai mult, are suficienta putere cat sa satisfaca orice conducator pasionat si cuplu pentru a te scoate din orice situatie. Sistemul de conducere electric ofera un cuplu de trei ori mai mare decat majoritatea modelelor de ATV-uri. Astfel, E-Force devine preferatul dependentilor de putere, neavand nicio cutie sau ambreiaj care sa "fure" startul.

Daca aceste cateva caracteristici v-au convins, va mai spunem ca motorul de 72V Bush DC are o putere de 22kW, cu o capacitate de 28 CP. Suspnsiile fata sunt independente cu o cursa de 15 cm, iar suspensia spate este hidraulica cu o cursa de 17 cm.

Cu E-Force va puteti aventura si pe pante mai abrupte sau pe un teren mai dificil, vehiculul descurcandu-se la fel de bine ca si competitorii non-eco. Viteza maxima atinsa este de 56 km/h, iar autonomia acumulatorilor este pentru 40 km. Modelul eco este disponibil in urmatoarele culori: verde, albastru si rosu, negru sau verde camuflaj fiind optional. Pretul pentru acest vehicul prietenos cu natura este de 7200$.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate