Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Un ATV ideal pentru copii: Polaris Sportsman 110 EFI


Un ATV ideal pentru copii: Polaris Sportsman 110 EFI
  04.07.2019

In special atunci cand parintii au microbul off road-ului in sange, nu este exclus ca si cei mai mici membri din familie sa mosteneasca aceasta pasiune. Constructorul de ATV-uri si SXS-uri Polaris propune in sezonul 2019 o noua „jucarie” pentru copiii de peste 10 ani: ATV-ul Polaris Sportsman 110 EFI '19

Acest ATV 100cc poate fi o solutie distractiva si sigura pentru petrecerea timpului liber. Avantajul modelului de fata consta in prezenta limitatorului de viteza, astfel incat parintii detin controlul atunci cand copilul urca in sa. 

Printre dotarile ATV-ului Sportman 110 EFI se numara urmatoarele: steag de avertizare, lumini de zi și un DVD cu instrucțiuni de utilizare în orice mediu.

ATUURI: frânele precise, motorizarea eficientă 112cc, suspensiile optimizate și designul inspirat de la modelele mari fac ca acest ATV de copii sa fie alegerea perfectă pentru copilul dumneavoastră, oferindu-i șansa de a se familiariza cu normele de siguranță precum și cu experiența palpitană și antrenantă din off road.


Specificatii 

 • motor cu 1 cilindru în 4 timpi, 112cc, răcit cu aer, EFI
  - cutie de viteze automată PVT
  - tracțiune 2WD
  - capacitate rezervor 8L
  - frâne pe tambur
  - frână de parcare
  - suspensie față cu braț singular tip A
  - suspensie spate cu brat oscilant și monoamortizor.

Tag-uri

atv copii, polaris sportsman 110 efi, atv 100cc,

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate