Back to old version

Urmatoarele optiuni sunt obligatorii:

Anvelope Maxxis BIGHORN M917 / M918 29x9-14

Referinta: M917299R14
Anvelope Maxxis BIGHORN M917 / M918 29x9-14
630 RON
(+TVA)
750 RON
(TVA inclus)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Echivalam orice pret!
  Ai un pret mai bun? Echivalam orice pret!
SEAP
   Solicitare publicare produs in SEAP
Solicitare cerere de fonduri Europene
   Solicitare cerere de fonduri Europene
Centru de inchiriere
  Centru de inchiriere
Ai o intrebare? Lasa-ne un mesaj
  Ai o intrebare? Lasa-ne un mesaj

Calculator rate online

de la RON lei/luna( luni ).

Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect etc.) de imaginile produselor livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate pe site.

* Ofertele sunt disponibile in limita stocului.


Descriere

The Maxxis Bighorn is a legend in the ATV and UTV community: The tread pattern and wide footprint give the Bighorn radial tire exceptional traction, and its large shoulder lugs help to protect the sidewalls. Solid raised white lettering gives this tire an attractive look. With radial construction, recreational riders as well as ATV racers will immediately appreciate the Bighorn’s ride quality and comfort.

Produse vizualizate recent
Recently viewed

Istoria Maxxis

Despre Maxxis

De mai mult de 4 decenii, cei care fac Maxxis Intl au furnizat cauciucuri de buna calitate pentru masini, camioane mici, biciclete, motociclete, atv-uri, trailere, karturi si echipament de taiat gazonul.

Cu distribuitori in aprox 160 tari, operand in Asia, Europa si America de Nord, si mai mult de 20000 angajati in lume, Maxxis este una dintre cele mai mari si mai respectate companii de cauciucuri din lume.

In toata istoria sa, Maxxis si-a creat clienti de durata. Cei care aleg cauciucurile noastre stiu ca pot cont ape noi in fiecare etapa a vietii lor, de la primele biciclete din copilarie, traversand schimbari in cariera, modalitati de transport si sfere de interes. Stiu ca vom fi alaturi de ei cand va veni si vremea copiilor lor sa-si aleaga un cauciuc.

Marcile Maxxis au devenit recunoscute international ca simboluri ale cauciucurilor de cea mai buna calitate, parti “related” (componente) si accesorii, in categorii care includ: automobilele, camioane mici, biciclete, motociclete, atv-uri, trailere, karturi si echipament de taiat gazonul. Aceste marci sunt cunoscute de cei care cumpara produsele noastre dar si de fani care au ajuns sa cunoasca marcile Maxxis prin numerosii piloti si numeroasele evenimente sponsorizate de Maxxis intr-o varietate de sporturi cu motor. Acum, produsul dvs poate castiga prin puterea si notorietatea brandului Maxxis prin licentierea marcii.

O licentiere de marca este un contract prin care posesorul unei marci (sau grup de marci) este de accord ca alta companie sa foloseasca marca posesorului intr-un anumit mod. Ca de ex, puteti cere de la Maxxis licenta de a pune logourile Maxxis pe ghiozdanele pe care le produce si vinde firma dvs.

Licentierea ofera cateva beneficii ambelor parti. Asa cum a fost mentionat, ii da voie “licentiatului” sa isi asocieze produsul cu un brand care este déjà foarte cunoscut si foarte apreciat de public. “Licentiatorul” poate sa isi extinda aria brandului sau, sa ofere clientilor sai o varietate mai mare de produse care ii poarta marca, sa imbunatateasca protectia legala a marcii sale si sa monitorizeze calitatea produselor care ii poarta marca

Maxxis Intl este mereu in cautare de companii potrivite cu care ar putea incheia un contract de licentiere pentru comercializarea marcilor Maxxis. Pentru ca putea fi luata in considerare, o companie trebuie sa intruneasca anumite criterii si standarde in ceea ce priveste calitatea produselor sale, abilitatea de a promova acele produse si potrivirea produselor sale cu brandul Maxxis.
Compania trebuie de asemenea sa fie dispusa sa faca un angajament financiar care include o plata partiala in avans a unei garantii minime a indemnizatiilor pe drepturile de autor anuale si plati periodice de astfel de indemnizatii bazate pe un procent din vanzari. Compania trebuie de asemenea sa prezinte garantii in ceea ce priveste domeniile sale de operare si activitate.

Brandul Maxis ar putea creste vanzarea produslor dvs. Brandul Maxxis inseamna excelenta in cauciucuri si intruchipeaza incantarea si energia asociate cu numeroasele sporturi cu motor, evenimente si piloti sponsorizati de Maxxis. Adaugand aceasta energie si prestigiu produselor dvs poate fi formula pt succesul dvs.