ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania Campanie Colinda cu noi

Compara
Accesorii echipamente Can-am  Bombardier Suport dispozitiv electronic

Culori

152 EUR + TVA
908 RON (TVA inclus)
Modalitati de Plata
 

Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare si pot prezenta accesorii sau elemente de design care pot varia fara notificare prealabila in functie de schimbarile aduse de producator sau zona de comercializare. Va stam la dispozitie pentru orice informatii legate de acest produs.



Can-am  Bombardier Suport dispozitiv electronic
Can-am  Bombardier Suport dispozitiv electronic

Descriere

Alte informatii despre Can-am Bombardier Suport dispozitiv electronic


Producator : Can-am Bombardier

Cod de Referinta : 715005212

715005212
O platforma de sistem de divertisment excelenta. Constructia robusta din polipropilena injectata permite o potrivire corecta si o instalare usoara. Unitatea ajustabila tine in siguranta majoritatea tabletelor si telefoanelor inteligente cu dimensiuni cuprinse intre 25,1 cm (13,4 cm) si 10,4 (25,4 cm) (cu carcasa de protectie) .Completeaza in mod perfect sistemele audio Wet Sounds sau sistemul rugos Radiator Intercom pentru a reda muzica cu dispozitivul dvs. Permite instalarea GPS-ului Garmin Montana 680T. Spatiu de stocare integrat (capacitate de 2,5 Gal (9,5 L)) cu acces la priza de 12 V pentru incarcarea dispozitivului . Locatia de montaj integrata pentru montajele RAM. Nu este compatibil cu sistemul de degivrare, caldura si ventilatie (715003678).

Pretul in lei va fi calculat la cursul de referinta ING Bank vanzare din ziua platii.


Tag-uri

accesorii-echipamente, can-am-bombardier, accesorii-echipamente-can-am-bombardier, can-am-bombardier-suport-dispozitiv-electronic,

Review-uri

Opinia ta
Voteaza*
Nume*
Titlu*
Detalii*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii

© 2022 atvrom.ro Toate drepturile rezervate